Drie Bumba dvd"s

Leuke set van drie Bumba dvd's, zeker een van de favoriete van jouw kleintje! Met deze drie dvd's maken Bumba en zijn vriendjes wel 34 avonturen mee, die wil en mag je natuurlijk niet missen. Deze drie dvd's staan garant voor uren kijkplezier en mag zeker niet missen in je dvd collectie, shop ze snel mee!!!

Drie Bumba dvd"s

€ 6,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

4 leuke dvd's van Sesamstraat

Leuke set van vier dvd's van Sesamstraat, met al je favoriete figuren! Drie leuke thema's waaronder: Feest, Sport en muziek en rijmen, vanalles wat dus. De vierde dvd is van Bert en Ernie, de beste en leukste afleveringen. Dans, sport en rijm mee, oftewel, leerzaam kijkplezier!

4 leuke dvd's van Sesamstraat

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Dvd's van Muis Sesamstraat en Bert en Ernie

Leuke set van drie kinder dvd's, bestaande uit Muis, Sesamstraat en Bert en Ernie. Super leuk voor de kleinste onder ons! Wie kent ze niet , de leukste figuren uit Sesamstraat, beste avonturen van Bert en Ernie, en de dvd van Sesamstraat nog nieuw in de verpakking. Leerzaam kijkplezier! Ook de leukste avondturen van Muis mag je natuurlijk niet missen!

Dvd's van Muis Sesamstraat en Bert en Ernie

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee DVDs - Rolie Bolie Olie en Brum

Twee originele DVDs: een is van Rolie Bolie Olie (30 min.) , waarop de volgende verhaaltjes staan: 'Sterren  sterren nacht', 'Oooh, wat eng!' en 'Cutie huilt wat veel'. Kijk mee naar de avonturen van de schattige Olie die in zijn eigen robotwereld de leukste avonturen beleeft. De andere DVD is van Brum (20 min.) met de volgende verhaaltjes: 'Brum en de etalagepop' en 'Brum en het deftige hondje'. Kijk mee hoe Brum in twee afleveringen de misdaad bestrijdt en iedere keer weer de helpende hand uitsteekt. 

Set van twee DVDs - Rolie Bolie Olie en Brum

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

K3 DVD van de Toveren Tour en 4 video clips

Een niet originele DVD van K# met scenes van de liedjes van hun grote hits. Daarnaast staan er 4  originele videoclips op van dit beroemde meidentrio.

K3 DVD van de Toveren Tour en 4 video clips

€ 1,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

2 DVD's van Totally Spies

De avonturen van Clover, Alex en Sam in 2 delen. Met in deel 1 de afleveringen: Iets voor muzikanten, Koningin voor een dag en De nieuwe Jerry. En in deel 2: Lava, De middeleeuwen en Kinderspel. Goed voor circa 130 minuten kijkplezier, gesproken in Nederlandse taal. 

€ 4,00

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: Million Dollar Baby

Na de pijnlijke vervreemding van zijn dochter heeft bokstrainer Frankie Dunn al heel lang niemand meer toegelaten tot zijn persoonlijke sfeer. En dan stapt Maggie Fitzgerald zijn trainingszaal binnen. Getekend door een zwaar leven heeft de jonge Maggie zich door puur en rauw talent en een ongelofelijke wilskracht een weg naar de boksring weten te knokken. Maar meer dan ooit te voren heeft ze nu iemand nodig die in haar gelooft. Het laatste waar Frankie op zit te wachten is verantwoordig te dragen voor Maggie en hij heeft er ook niet echt veel zin in om zijn nek uit te steken voor de vrouwelijke bokser. Maar Maggie’ s wil en vastberadenheid weten hem toch te overtuigen. Frankie neemt de training van Maggie op zich en gaandeweg ontdekken de twee dat ze een gemeenschappelijke passie delen die al hun pijnlijke ervaringen uit het verleden overstijgt. Voor het eerst sinds lange tijd komt er weer een gevoel van onderlinge verbondenheid die lijkt op een familie. Maar in de nasleep van een belangrijke wedstrijd komen de twee voor een zware beproeving te staan die heel wat meer vergt van hun hart en moed. Meer dan ooit tevoren.

DVD: Million Dollar Baby

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: The Untouchables

De critici en het publiek zijn het erover eens. Brian DePalma’s The Untouchables is een meesterwerk dat iedereen gezien moet hebben - een glorieuze, heftige, larger than life – weergave van de krijgsheer van de maffia die tijdens de periode van drooglegging (drankverbod) in Chicago regeerde….en van de officier die zwoer hem ten val te brengen. Dit is een klassieke confrontatie tussen goede en kwade sterren: Kevin Costner als federaal agent Eliot Ness, Robert De Niro als spil van de onderwereld Al Capone en Sean Connery als Malone, de politieagent die Ness leert hoe hij de maffia kan verslaan: schiet snel en schiet als eerste.

DVD: The Untouchables

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: Stardust

Avonturenfilm gebaseerd op het beroemde boek van Neil Gaiman. In het Engelse dorpje Wall gaat een jongeman, Tristian (Charlie Cox), op een tocht om het hart van zijn geliefde Victoria (Sienna Miller) te veroveren. Zijn zoektocht naar een vallende ster (Claire Danes) leidt hem naar een magische wereld waar hij de heks Larnia (Michelle Pfeiffer) en de piraat Kapitein Shakespeare (Robert de Niro) ontmoet. Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands

DVD: Stardust

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: Smokin''Aces

De film opent in een surveillance-busje waar twee FBI-agenten een gesprek tussen twee misdadigers afluisteren. In het gesprek is te horen dat voormalig entertainer en illusionist Buddy 'Aces' Israel (Jeremy Piven) de organisatie van de betrokken bende aan het verraden is: Buddy wil getuigen tegen maffiabaas Primo Sparazza (Joseph Ruskin). Wanneer de twee FBI-agenten Richard Messner (Ryan Reynolds) en Donald Carruthers (Ray Liotta) horen dat Primo het hart van Buddy Israel wil en daar een flinke prijs op staat, namelijk 1.000.000 dollar, beginnen de alarmbellen te rinkelen en moeten zij ingrijpen...

Richard en Donald krijgen nadere toelichting van hun superieur en onder-directeur Stanley Locke (Andy García). Hij weet de twee professionals te vertellen dat er vermoedelijk een compleet eskader aan huurmoordenaars en premiejagers op Buddy Israel afkomt. Dit moet ten koste van alles voorkomen worden omdat met Buddy's verklaring vrijwel alle restanten van La Cosa Nostra uit de weg geruimd kunnen worden.

Het nog fabelachtige levensverhaal van Buddy Israel wordt verteld door Jack Dupree (Ben Affleck), een van de drie borgtochthandelaren die ook wel brood zien in het vermoorden van Buddy Israel. Maar wanneer meer mensen lucht krijgen van dit gebeuren breekt de pleuris uit wat betreft huurmoordenaars die een graantje mee willen pikken.

DVD: Smokin''Aces

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Nieuwe DVD: Gooische vrouwen seizoen 2

Deze DVD (geleverd nog in cellofaan) vertelt het verhaal van Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn leven en het luxe leven in het Gooi! Ondanks dure auto’s, prachtige villa’s en dikke bankrekeningen heeft hun dagelijks bestaan weinig weg van een sprookje. Willemijn en Evert zijn vast besloten om te gaan scheiden. Maar kunnen ze echt zonder elkaar? Cheryl is eindelijk in verwachting, maar is Martin de vader? Kan zij haar twijfels geheim houden? Claire’s fatale val in het zwembad heeft gevolgen, ze is zichzelf niet meer. Brokkelt de muur om haar heen langzaam af? Ook Anouk lijkt veranderd, zij wil een goede en verantwoordelijke moeder voor Vlinder zijn. Gaat haar dat lukken of zal haar seksverslaving een belemmering vormen? Samen delen ze lief en leed en wordt er gelachen, gehuild en geschreeuwd. Zij zijn vriendinnen, ondanks hun verschillende karakters en staan altijd voor elkaar klaar. Gooische Vrouwen gaat over een bijzondere vriendschap zoals alleen vrouwen die kunnen hebben.

Nieuwe DVD: Gooische vrouwen seizoen 2

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: Liever Verliefd

adat de zoveelste man haar gevoelens heeft gekwetst, weet Anna het zeker. Mannen zijn in relaties niet te vertrouwen. De donkerblonde schrijfster bezweert haar vriendin Ellen dat ze vanaf nu niet meer verliefd wordt, en dat ze mannen voortaan zal misbruiken zoals ze al die tijd zelf behandeld is.

Anna papt aan met de eerste twee mannen die ze ziet: de macho bouwvakker Rob en de gevoelige pianist Sander. Met beiden bouwt ze een relatie op, maar verliefd worden doet ze niet... denkt ze. Haar relatie met twee mannen tegelijk weet ze zowel voor Rob als Sander geheim te houden. Vriendin Ellen vindt het allemaal maar riskant, want stel dat Sander en Rob erachter komen dat ze al die tijd "gebruikt" worden? Anna ziet het probleem niet: zolang de mannen elkaar niet tegenkomen is er niks aan de hand. Wat ze echter niet weet is dat Rob en Sander elkaars beste vrienden, en zelfs huisgenoten zijn.

En dan komt de dag dat Anna ontdekt dat beide mannen toch meer voor haar betekenen dan ze al die tijd dacht. ...

DVD: Liever Verliefd

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: What women want

Macho reclamemaker Nick (Mel Gibson) heeft geen flauw benul wat vrouwen willen. Daarom kan hij geen reclame voor ze maken en gaat de baan die hij wil naar een vrouw: Darcy McGuire (Helen Hunt). Daar baalt hij vreselijk van. Dan krijgt Nick een stroomstoot. Tot zijn grote schrik hoort hij daarna overal vrouwenstemmen, maar de dames doen hun mond niet open; Nick hoort wat vrouwen denken!!! Hun verlangens, wensen en intiemste gedachten zijn geen geheim meer voor hem. Natuurlijk misbruikt hij zijn geheime wapen maximaal.

DVD: What women want

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: National Treasure

Van producer Jerry Bruckheimer (Pirates Of The Caribbean trilogie) en regisseur Jon Turteltaub (Phenomenon) komt nu de ultieme zoektocht: National Treasure. Met in de hoofdrol de Academy Award winnende Nicolas Cage (Beste Acteur, Leaving Las Vegas, 1995) in dit avontuur dat spannender is dan ooit.

 

Benjamin Franklin Gates (Cage) is sinds zijn kindertijd geobsedeerd om de legendarische schat van de Tempeliers te vinden. Hij probeert oude mysteries te ontcijferen die hem naar de schat zullen leiden. In een race tegen de klok ontdekt Gates dat hij de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring moet stelen om dit historische document, en daarmee een hoofdaanwijzing naar de mysterieuze schat, niet in de handen te laten vallen van een meedogenloze tegenstander (Sean Bean, The Lord Of The Rings trilogie)!

DVD: National Treasure

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: Crazy stupid love

Cal Weaver (Steve Carell) is een degelijke veertiger die denkt dat zijn huwelijk perfect is, totdat zijn vrouw Emily (Julianne Moore) een scheiding aanvraagt. Cal is weer vrijgezel en voelt zich verloren. Maar dan ontmoet hij Jacob Palmer (Ryan Gosling), een ware ladykiller die hem helpt de liefde en zijn mannelijkheid terug te vinden. Terwijl ongepaste verliefdheden en romantische ontmoetingen de revue passeren, ontdekken Cal en Jacob dat een player zijn zonder de juiste partner niet alleen dwaas en dom is: het is onmogelijk!

DVD: Crazy stupid love

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD: The Descendants

Matt Kings leven (George Clooney) verandert op slag wanneer zijn vrouw betrokken raakt bij een bootongeluk in Hawaï. Hij tracht de relatie te herstellen met zijn dochters: de bijdehante Scottie en de opstandige Alexandra.

Wanneer Alexandra aan Matt vertelt dat haar moeder vreemd ging, gaat hij samen met zijn dochters op zoek naar de minnaar van zijn vrouw. Hun zoektocht brengt Matt in humoristische en soms pijnlijke situaties… en hij beseft dat hij zijn leven en gezin weer aan het opbouwen is.

DVD: The Descendants

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

DVD Taalcursus Engels met woordenboeken

Met deze handige taalcursus heeft u de Engelse taal zo onder de knie. De taalcursus helpt u om te communiceren in alle aspecten van het dagelijks leven. Met deze DVD kunt u een sterk basisniveau op te bouwen. Kortom de ideale manier om een nieuwe taal te leren. Bovendien wordt deze DVD geleverd met twee Prisma woordenboeken (NL --> ENG en ENG --> NL)

DVD Taalcursus Engels met woordenboeken

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen