Twee roze jurkjes van Early-days - maatje 50

Leuk setje van 2 roze jurkjes waarvan de ene lichtroze is en de andere donkerroze. De lichtroze juk heeft over de hele jurk gouden sterretjes en bolletjes. De lichtroze jurk sluit achteren met 5 drukknoopjes die helemaal naar beneden gaan. De lichtroze jurk is gemaakt van 100% polyester en de voering van de lichtroze jurk is gemaakt van 100% katoen. De donkerroze jurk heeft linksboven een bloemetje. De jurk sluit achteraan met 2 roze knoopjes. De jurk is gemaakt van 90% katoen en 10% nylon. De voering van de donkerroze jurk is gemaakt van 100% polyester.

Twee roze jurkjes van Early-days - maatje 50

€ 10,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Zachte roze beer Inbakerdoek - 0 t/m 6 maanden

In deze zachte inbakerdoek / slaapzak ziet jouw kleintje er niet alleen super schattig uit, hij/ zij zal ook veilig en goed slapen. De slaapzak is erg licht en luchtig, wat goed is voor het tere babyhuidje. Ook kunnen de beentjes lekker vrij bewegen in deze slaapzak. De armen kunnen zowel in de zak of eruitsteken. Geschikt voor in een autozitje en kinderwagen. Ook erg leuk om als kraamcadeau te geven! 

Zachte roze beer Inbakerdoek - 0 t/m 6 maanden

€ 11,50

 • Helaas niet meer beschikbaar

jip en janneke slaapzak - maat 50/62

Een witte babyslaapzak met lange, afritsbare mouwen en een gestreept dessin met Jip en Janneke. De velours slaapzak sluit met een rits, die bij de hals wordt afgeschermd met een extra stukje stof voor baby's tere huidje . De zachte padded slaapzak is gevoerd en geschikt voor kouder weer en een kamertemperatuur onder de 18°C.

jip en janneke slaapzak - maat 50/62

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig wit setje - PRENATAL - maat 46

Dit tweedelig setje bestaat uit een broekje en een rompertje. Het broekje is van PRENATAL, maat 46. Het is een effen broekje met een brede band onder aan de pijpjes. De tailleband is elastisch. Het rompertje is wit en heeft op de voorzijde in het grijs de tekst "I look so cute!" staan. In het kruis zitten drie drukknoopjes. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig wit setje - maat 46

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van de Primark - maat 50

In dit driedelig setje van de Primark zitten een topje, een luierbroekje en een haarband. Het shirtje is wit en heeft op de borst met gouden en roze letters de tekst "Dreaming of being a Mermaid" Onder de tekst staat een opdruk van water en een staart van een zeemeermin. Langs de bandjes die over de schouder lopen zit een ruche gestikt. Het broekje en de haarband zijn wit met roze gestreept. Op het broekje zitten aan de achterzijde ook ruches. Op de haarband zit met dezelfde stof als de band een strik gestikt. Alle drie de items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig setje van de Primark - maat 50

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje - maat 50

Dit tweedelig setje bestaat uit een shirtje en een broek. Het shirt is lichtroze, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. Op de borst staat met gouden letters "Heart of Gold". Het shirtje is gemaakt van 100% katoen. Het broekje heeft als basiskleur lichtgrijs met een print van roze stippen. De tailleband en de band aan de onderzijde van de pijpjes is effen grijs. Door de tailleband loopt een gouden veter en aan de zijkant van de pijpjes loopt een gouden bies. Het broekje is gemaakt van 85% katoen, 10% viscose en 5% elastaan. 

Tweedelig setje - maat 50

€ 7,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Vierdelige set van de merken Noppies - Basic Collection - Prénatal en Hema - maat 50

In deze vierdelige set zit een rompertje, een shirtje, een broekje en een mutsje. Het rompertje van de Hema is effen wit en heeft dunne schouderbandjes. In het kruis zitten drie drukknoopjes. Het roze shirtje van Basic Collection heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes zodat het makkelijk aan- en uittrekt. Op de borst staat met witte letters "Little model". Het mutsje van Prénatal is wit en heeft een omslag om het hoofdje. Op de omslag staat met roze letters "Girl" en naast de tekst zijn twee roze strikjes gestikt. Deze drie items zijn van 100% katoen gemaakt. Het broekje is van Noppies en is lichtgrijs. Aan de onderzijde van de pijpjes zijn ruches aangebracht en is de band elastisch. Op de linkerpijp is met roze letters de merknaam te vinden. De tailleband is ook elastisch. Het broekje is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. 

Vierdelige set van de merken Noppies, Basic Collection, de Prénatal en de Hema - maat 50

€ 12,00

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van de merken Z8 en La Petit Couronne - maat 50

In deze tweedelige set zit een roze broekje van Z8 en een shirtje van La Petit Couronne. Het broekje is roze en heeft op de knieën een groot zwart hart zitten. De tailleband is elastisch en heeft een zwarte veter. Onderaan het linkerpijpje zit een klein labeltje met de merknaam. Het is gemaakt van 97% katoen en 3% elastaan. Het shirtje is wit en is een overslagmodel. De mouwen zijn lang. Het shirtje heeft aan beide zijden een wit touwtje zitten wat je dus met een strikje vastmaakt. Op de rechterborst staat met zilveren letters de tekst "Baby". Het is gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van de merken Z8 en La Petit Couronne - maat 50

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje - maat 50

In dit driedelig setje zit een shirtje, een jumpsuit en een joggingbroek. Het shirt is wit en heeft een print van kleine grijze hartjes. De mouwen zijn lang, de hals is rond en op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. De jumpsuit heeft een spijkerstof look. Op de voorzijde zitten twee zakjes en achter in de nek zit een sluiting van drie knoopjes. Ook bij het kruis zitten drukknoopjes en de onderzijde van de pijpjes is elastisch. De joggingbroek is felroze en heeft aan de linkerzijde een labeltje. Het shirt en de jumpsuit zijn gemaakt van 100% katoen. De joggingbroek is van 65% polyester en 35% katoen. 

Driedelig setje - maat 50

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Vierdelig setje van o.a. PRENATAL - maat 50

In ditvierdelige setje zitten twee broekjes en twee shirtjes. Het eerste shirtje is een witte van Prénatal. Het heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de borst staat een grijs hartje met daarin de tekst "Papa is de aller, aller, allerliefste" Onder het hartje staat, "sssstt, niet tegen mama zeggen". Het tweede shirtje is roze en heeft ook lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee knoopjes. Op de borst staat met witte letters "My beautiful baby". De shirtjes zijn gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het eerste witte broekje is effen wit en heeft voetjes. De tailleband is elastisch. Dit broekje is gemaakt van 100% katoen. Het tweede broekje is ook effen wit en is van badstof. Het broekje heeft ook een elastische tailleband en de pijpjes zijn aan de onderzijde wijd met een gestikt kartelrandje. Dit broekje is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Vierdelig setje van o.a. de Prénatal - maat 50

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje - maat 50

In dit tweedelig setje zit een shirtje en een mutsje. Het shirtje is roze-wit gestreept en is een overslagmodel. Op de borst staan in verschillende kleuren roze vogeltjes en bloemetjes afgebeeld. Het shirtje heeft lange mouwen. Het mutsje is effen roze en heeft een omslag. Op de omslag staat "Little and perfect". Bovenop het mutsje zit een knoop in de stof wat er voor zorgt dat er een punt ontstaat. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje - maat 50

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee shirtjes van de Hema en PRENATAL - maat 50

Het shirt van PRENATAL is wit en heeft op de borst de lichtgrijze tekst staan "Ons allerliefste kleintje". Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. Het shirtje van de Hema is grijs met witte streepjes en is een overslagmodel. Op het buikje is een poezenhoofdje getekend. Van beide items zijn de mouwen lang. Het shirt van PRENATAL is van 95% katoen en 5% elastaan. Het shirt van de Hema is van 100% katoen. 

Set van twee shirtjes van de Hema en de Prénatal - maat 50

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelige set van de Hema en C&A - maat 50

In deze driedelige set zit een roze boxpakje van C&A en een tweedelig pakje van de Hema. Beide pakjes zijn van badstof gemaakt. Het boxpakje is roze en heeft lange mouwen en voetjes. De sluiting loopt in het midden van het voorpand over beide pijpjes naar beneden. Op de rechtervoorzijde staat een wit konijntje afgebeeld wat uit een zakje tevoorschijn komt. Het is gemaakt van 76% katoen en 24% polyester. Het tweedelig pakje van de Hema is wit en heeft een print van blauwe en roze stipjes. De sluiting van het vestje bestaat uit drie drukknoopjes. Het heeft lange mouwen en twee zakjes op de voorzijde. Het broekje heeft een elastische tailleband en aan de onderzijde van de pijpjes zit in de boord ook elastiek verwerkt. Op het midden van de tailleband zit een roze strikje gestikt. Dit pakje is van 80% katoen en 20% polyester. 

Driedelige set van de Hema en C&A - maat 50

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee identieke rompertjes van de H&M - maat 50

In deze set zitten twee identieke rompertjes van de H&M. De rompertjes zijn roze en hebben een zandkleurig streepje. Tussen de streepjes door staat een print van kleine hartjes, boompjes en poesjes. De mouwen zijn lang en het rompertje is een overslagmodel. Ze zijn gemaakt van 100% katoen.

Set van twee identieke rompertjes van de H&M - maat 50

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Blauw-wit gestreept pakje van het merk Feetje - maat 50

Dit blauw-wit gestreept pakje van het merk FEETJE bestaat uit een shirt met broek. Het shirt heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerborst zit een klein blauw zakje en op de hals zitten drie kleine sierknoopjes. De twee drukknoopjes op de linkerschouder zorgen ervoor dat het shirt makkelijk aan- en uittrekt. Het broekje heeft een brede witte elastische tailleband. Ook hier zitten twee knoopjes opgestikt. De band onderaan de pijpjes is ook wit. Het pakje is gemaakt van 100% katoen. 

Blauw-wit gestreept pakje van het merk Feetje - maat 50

€ 6,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie rompertjes - maat 50

In deze set zitten drie witte rompertjes met telkens een andere tekst op de borst. De rompertjes hebben drie drukknoopjes in het kruis en zijn mouwloos. Op het eerste rompertje staat in het grijs de tekst "50% mama, 50% papa". Het tweede rompertje heeft de tekst "I ♥ papa" en de derde heeft in het lichtgrijs de tekst "I look so cute!".  Alle drie de items zijn van 100% katoen gemaakt. 

Set van drie rompertjes - maat 50

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee boxpakjes - maat 50

Deze set bevat één wit en één grijs boxpakje. Het witte pakje heeft over de mouwen en het achterpand een print van blauwe en grijze eendjes. Op de linkerborst staat een groot grijs eendje. De sluiting van het pakje loopt over de rechtervoorzijde tot onder aan het pijpje. Het grijze pakje heeft voetjes en een sluiting die over het midden van het voorpand tot aan beide voetjes loopt. Op de linkerborst staat een witte muis gestikt. Op het kraagje en de boorden van de mouwen zit een klein ruche gestikt. Beide boxpakjes zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee boxpakjes - maat 50

€ 7,50

 • Helaas niet meer beschikbaar

Set van drie rompertjes - maat 50

In deze set zitten drie witte rompertjes Het eerste is er één van de Hema. Op de borst staat een grijze waslijn met kleertjes eraan. Het tweede rompertje heeft op de borst een print van rode en grijze sterretjes. Tussen de sterretjes in staat in dezelfde kleuren de tekst "Exemplaire Unique". Het laatste rompertje heeft een grijze glimmende tekst "Je suis le plus beau cadeau du monde!". Alle drie de items hebben lange mouwen en drie drukknoopjes in het kruis. Het zijn overslagmodellen en ze zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van drie rompertjes - maat 50

€ 6,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van de Hema - maat 50

Dit tweedelige setje bestaat uit een shirt en een broek. Het shirt is een overslag model en is wit van kleur. De print op het shirt bestaat uit grijze olifantjes. Het shirt heeft lange mouwen. De broek is grijs en heeft aan de linker voorzijde een zakje zitten. Op het zakje staat de tekst "I love you". De tailleband is elastisch en zowel de broek als het shirt zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van de Hema - maat 50

€ 5,75

 • Helaas niet meer beschikbaar

Wit rompertje - maat 50

Dit witte rompertje is een overslagmodel en heeft lange mouwen. Op de voorzijde staat een afbeelding van een beertje met een pot honing ernaast en kleine bijtjes. De print is in de kleuren bruin, wit en geel. Het rompertje is gemaakt van 100% katoen.  

Wit rompertje - maat 50

€ 2,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van DUCKY BEAU en de Hema - maat 50-56

Dit setje bestaat uit een roze shirt van DUCKY BEAU en een wit broekje van de Hema. Het shirt is roze en heeft een print van hartjes en bloemetjes. De mouwen zijn lang en de hals is rond. Op beide schouders zitten twee drukknoopjes zodat het makkelijk aan- en uittrekt. Het broekje van de Hema is effen wit en heeft een elastische tailleband. De pijpjes lopen recht. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van Ducky beau en de Hema - maat 50-56

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van de Hema - maat 50-56

In dit driedelig setje zit een truitje, een broekje en een mutsje. Het truitje is roze met een print van witte stippen. Het is een overslagmodel, wat inhoudt dat je het aan beide zijden dichtknoopt. Op de linkerborst staat met bruin een berenhoofdje geprint. Het broekje en mutsje zijn van dezelfde stof. De basiskleur is wit en de print bestaat uit verschillende dierenhoofdjes waaronder een beer, vos en konijntje. De tailleband is elastisch en heeft een witte veter erdoorheen lopen. Het hele setje is gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig setje van de Hema - maat 50-56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig roze pakje - maat 50-56

Dit pakje is van fleece stof en is heerlijk zacht. Het vestje heeft een ritssluiting en lange mouwen. Op de borst staat "Mini Dept". Aan beide zijden van de rits zit een klein zakje aan de voorzijde. Ook het broekje heeft twee zakjes aan de voorzijde. De tailleband is elastisch. Het pakje is gemaakt van 100% polyester. 

Tweedelig roze pakje - maat 50-56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee leggings van Frendz en de Prénatal - maat 50-56

In deze set zit een mintgroene legging van FRENDZ en een roze van PRENATAL. De groene legging heeft aan de zijkant van de pijpjes een roze strikje zitten. Onderaan het linkerpijpje zit een roze label met de merknaam. Zowel de groene als de roze legging hebben plooien aan de onderzijde van de pijpjes voor een speels effect. Bij beide is de tailleband elastisch. Ze zijn allebei gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. 

Set van twee leggings van Frendz en de Prénatal - maat 50-56

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelige set van Frendz en Zara mini - maat 50-56

In deze tweedelige set zit een rompertje van ZARA MINI en een broek van FRENDZ. Het rompertje is effen wit en heeft lange mouwen. De bovenzijde van het rompertje is meer een blouse met knoopjes en een kraagje. In het kruis bevinden zich drie drukknoopjes. Helaas zit er geen label meer in het rompertje waardoor het materiaal niet vermeld kan worden. Het broekje is roze en heeft een sluiting van een drukknoop. De tailleband is elastisch en verstelbaar. Bij het broekje zit een bretel die aan twee kanten gedragen kan worden. De ene zijde is grijs en heeft roze glittersterretjes. De andere zijde is roze en heeft grijze glittersterretjes. De bretels zijn makkelijk te bevestigen of van het broekje los te halen door de drie knoopjes. Het broekje is gemaakt van 57% katoen en 43% polyester. 

Tweedelige set van Frendz en Zara mini - maat 50-56

€ 9,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van de Hema en Ergee - maat 50-56

In deze tweedelige set zit een shirtje en een korte broek. Het shirtje is van ERGEE en heeft maatje 56. Het is lichtroze en heeft een print van zilveren glitterstipjes, vlinders en kroontjes. De mouwen zijn lang en de hals is rond. Op beide schouders zit een drukknoopje. Aan de voorzijde zit net onder de hals een ruche met een roze strikje in het midden. De korte broek van de Hema is effen wit en heeft een elastische tailleband. Zowel het shirt als het broekje zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van de Hema en Ergee - maat 50-56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

In deze set zit één romerptje van de H&M en twee identieke (merkloze) rompertjes. Alle drie de items hebben het uiterlijk van een polo. Dit houdt in dat ze een kraagje hebben en twee knoopjes op de borst. De mouwen zijn kort en in het kruis zitten drie drukknoopjes. Het rompertje van de H&M is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. De andere twee zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie rompertjes van de merken Frendz en de Prénatal - maat 50-56

In deze set zitten twee rompertjes van Frendz die identiek zijn aan elkaar, alleen de opdruk op de borst wijkt af. Op de borst staat namelijk de tekst "Daddy's of Mommy's little star". Dit in zilveren glitters en roze letters. Bij de hals, de boorden van de mouwen en het kruis zijn de boorden afgewerkt met een roze stiksel. Het rompertje van de Prénatal is roze met wit gestreept en heeft een print van roze met grijze bloemetjes. De boorden van dit rompertje zijn afgewerkt met een roze bies. Alle drie de items hebben langen mouwen en drie drukknoopjes in het kruis. Ze zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van drie rompertjes van de merken Frendz en de Prénatal - maat 50-56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee witte rompertjes waarvan één van de C&A - maat 50-56

Het rompertje van de C&A is wit en heeft lange mouwen. Op de borst staat in het lichtbruin een beertje afgebeeld met daarbij de tekst "Brand new friend". Het tweede rompertje in deze set heeft korte mouwen en is een overslagmodel. Het heeft een print van lichtgrijze sterretjes. Beide items zijn van 100% katoen gemaakt. 

Set van twee witte rompertjes waarvan één van de C&A - maat 50-56

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig roze setje van BamBam - maat 50-56

Dit driedelige roze setje bestaat uit een rompertje, een broekje en een vestje. Het is gemaakt van badstof. Het rompertje heeft korte mouwen en een ronde hals. Het is roze met wit gestreept en heeft drie drukknoopjes in het kruis. Het broekje is effen roze en heeft een elastische tailleband. Het vestje heeft lange mouwen en een sluiting van drie drukknoopjes. De boorden van het vestje en aan de onderkant van de pijpjes is iets lichter roze. Het setje is gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig roze setje van BamBam - maat 50-56

€ 9,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit rompertje van het merk VIB - maat 50-56

Dit witte rompertje van VIB (Very Important Baby) heeft lange mouwen en is een overslagmodel. Op het buikje staat met roze letters de tekst " Ik ben de allerliefste". Het boordje in de hals is roze en deze loopt over de linkerkant naar beneden. Het rompertje is gemaakt van 100% katoen. 

Wit rompertje van het merk VIB - maat 50-56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van zeven identieke rompertjes van de BD Collection - maat 50-56

In deze set zitten zeven identieke rompertjes. Ze zijn wit en mouwloos. Op de borst staat met grijze letters de tekst "I look so cute!". De rompertjes hebben drie drukknoopjes in het kruis en zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van zeven identieke rompertjes van de BD Collection - maat 50-56

€ 9,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee witte rompertjes waarvan één van de Prénatal - maat 50-56

Het rompertje van de Prénatal heeft op de borst een zwarte tekst met rode hartjes. De tekst luidt: "Mijn mama is de aller, aller, allerliefste". Het rompertje heeft drie drukknoopjes in het kruis en is mouwloos. Het tweede rompertje in deze set is effen wit en is een overslagmodel. Het heeft lange mouwen. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee witte rompertjes waarvan één van de Prénatal - maat 50-56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Lichtblauw boxpakje van het merk Tommy Hilfiger - maat 50-56

Dit lichtblauwe boxpakje van Tommy Hilfiger heeft lange mouwen en pijpjes. Het kraagje op het pakje zorgt ervoor dat het eruit ziet als een polo. Op de borst zit een wit met zwart embleem gestikt met daarin de merknaam en boven het embleem staat met blauwe letters "N.Y.8.5.".  Op de rechtermouw staat met witte letters nogmaals de merknaam. Het pakje heeft 2 knoopjes in de hals en drukknoopjes in het kruis. Het is gemaakt van 92% katoen en 8% elastaan. 

Wit boxpakje van het merk Tommy Hilfiger - maat 50-56

€ 16,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit rompertje van het merk - Petit Villain - maat 50-56

Dit rompertje van Petit Villain is wit en is een overslagmodel. Op het buikje staat met grote grijze letters "ik ♥ oma". Het rompertje is bij de hals en over de gehele sluiting afgewerkt met een grijze bies.  Het is gemaakt van 100% katoen. 

Wit rompertje van het merk - Petit Villain - maat 50-56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

In deze set zitten drie basic effen witte rompertjes. Twee van de drie zijn van de Hema, de derde is van het merk Dirkje. Ze hebben alle drie korte mouwen en één rompertje van de Hema is een overslagmodel. De rompertjes van de Hema zijn gemaakt van 100% katoen. Het rompertje van Dirkje is van 98% katoen en 2% elastaan. 

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

€ 2,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee rompertjes - maat 50-56

Beide rompertjes in deze set zijn wit en hebben korte mouwen. Het eerste rompertje heeft een print van blauwe stippen. Dit rompertje heeft in het kruis een sluiting van drie drukknoopjes die in twee verschillende standen gesloten kan worden. Hierdoor kan je het rompertje in twee maten gebruiken. Het andere rompertje heeft op de borst een blauw vlak met in witte letters de tekst "size XXS".  Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee rompertjes - maat 50-56

€ 3,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

In deze set zitten drie witte rompertjes. Het eerste rompertje is van BamBam. Het heeft korte mouwen en de naden zijn afgewerkt met een lichtgrijze bies. Op de borst staat een zilveren glitterster met de merknaam eronder. Het tweede rompertje is van Mama wear en heeft ook korte mouwen. Ook hier staat op de borst een zilveren glitterster, maar deze is groter dan op het eerste rompertje. Het laatste rompertje heeft lange mouwen en een kraagje. Om het kraagje zit een klein zilverrandje. Het eerste en laatste rompertje zoals hierboven beschreven zijn van 100% katoen. Het rompertje van Mama wear is van 95% katoen en 5% elastaan. 

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

€ 6,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee rompertjes waarvan één van de Hema maat 50-56

In deze set zitten twee vrolijk gekleurde rompertjes. Het rompertje van de Hema heeft spaghettibandjes en een print van bloemen in de kleuren groen, oranje, wit en roze. Het andere rompertje is effen van kleur en heeft korte mouwen. Beide items zijn mintgroen van kleur, hebben drie drukknoopjes in het kruis en zijn gemaakt van 100% katoen.  Het effen rompertje kan je op twee standen sluiten. Zo kan het rompertje gebruikt worden in verschillende maten. 

Set van twee rompertjes waarvan één van de Hema maat 50-56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Grijs rompertje van Disney - maat 50-56

Dit grijze rompertje van Disney heeft een ronde hals en lange mouwen. Op de borst staan Mickey Mouse, Katrien Duck, Donald Duck en Pluto afgebeeld. Onder deze print staat met zwarte letters "Name: , Born: , Weight: en Size:". onder elkaar geschreven. Het rompertje is gemaakt van 98% katoen en 2% polyester.

Grijs rompertje van Disney - maat 50-56

€ 3,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

In deze set van drie zitten twee identieke en één afwijkend rompertje. Alle drie de rompertjes hebben een grijze tekst op de borst staan. Bij twee van de drie is dat "♥Klein♥ wondertje" bij het derde rompertje is dat "50% papa, 50% mama". De twee identieke rompertjes zijn van de Prénatal en het derde is van BD collection. In het kruis zitten drie drukknoopjes en de rompertjes zijn mouwloos. Ze zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van drie witte rompertjes - maat 50-56

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van vier rompertjes - maat 50-56

In deze set zitten vier basic witte rompertjes. Ze hebben drie drukknoopjes in het kruis en zijn mouwloos. Twee van de rompertjes zijn van de Hema. Ze zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van vier rompertjes - maat 50-56

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee rompertjes van de merken Lief en Feetje - 50-56

In deze set zitten twee witte rompertjes. Het eerste rompertje is van het merk Feetje. Deze heeft een wit voorpand met op de borst een donkerblauw strikje met daaronder een speelmobile waar de merknaam aanhangt. Het achterpand en de lange mouwen zijn wit met een print van donkerblauwe bloemetjes. In het kruis zitten drie drukknoopjes en op beide schouders twee. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee rompertjes van de merken Lief en Feetje - 50-56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van vier rompertjes van de Hema - maat 50-56

In deze set zitten 4 identieke rompertjes van de Hema. De rompertjes zijn wit en hebben spaghettibandjes. In het kruis zitten drie drukknoopjes. Om de armgaten en de hals is een extra stiksel aangebracht. Bij ieder rompertje is dit een andere kleur. In deze set van vier zitten de kleuren geel, groen, oranje en wit. De rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van vier rompertjes van de Hema - maat 50-56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie rompertjes van het merk DreamBaby - maat 50-56

In deze set zitten drie dezelfde rompertjes. Ze hebben alle drie korte mouwen, een ronde hals en drie drukknoopjes in het kruis. Op de borst staat bij alle drie een afbeelding. Bij de eerste is deze lila paars met daaronder de tekst "Fragile". Het tweede rompertje heeft een mintgroene afbeelding met de tekst "Zzzzz...' en het derde rompertje heeft een oranje afbeelding met de tekst "Dada Tutuuuut" . De tekst komt terug op de kont. Ze zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van drie rompertjes van het merk DreamBaby - maat 50-56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee rompertjes waarvan één van PRENATAL - maat 50-56

Deze set heeft een wit rompertje van de Prénatal. Op deze set staat een print van hele lichte roze en blauwe hartjes. Op de borst staat de tekst "Mama van het jaar". Het rompertje heeft korte mouwen en in het kruis zitten drie drukknoopjes. Het andere rompertje is ook wit maar heeft een print van kerstballen en kerstbomen in de kleuren roze en groen. Dit rompertje heeft in het kruis drie en op de rug twee drukknoopjes. Beide rompertjes zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee rompertjes waarvan er één van de Prénatal is - maat 50-56

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van JOLO FASHION - maat 56

Dit setje bestaat uit een shirt en een rokje. Het shirt is roze en heeft op het voorpand met zwarte letters de tekst "Klein zusje" staan. De mouwen zijn lang en de hals is rond. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes zodat het makkelijk aan- en uittrekt. Het shirt is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het rokje is van zwart tule en katoen en heeft een zilveren glittertailleband, die zeer elastisch is. De bovenste twee laagjes tule zijn van 100% polyester, het onderste laagje is van 95% katoen en 5% elastaan. 

Tweedelig setje van Jolo Fasion - maat 56

€ 7,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van Feetje en de Prénatal - maat 56

Dit tweedelige setje bestaat uit een jurkje van Feetje en een broekje van de Prénatal. Het jurkje is grijs en heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. De onderste helft van het jurkje is in twee laagjes die over elkaar vallen. Op het voorpand staat met roze letters "Baby it's you". Bij de tekst zijn in het roze, groen en wit nog wat stippen en hartjes geprint. Het jurkje is van 100% katoen gemaakt. Het broekje is effen wit en heeft aan de voorzijde twee en aan de achterzijde één zakje. Door de elastische tailleband loopt een witte veter waardoor het broekje aangesnoerd kan worden. Het broekje is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. 

Tweedelig setje van Feetje en de Prénatal - maat 56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van Prénatal - Orchestra en Frendz - maat 56

In dit driedelig setje zit een shirtje van Prénatal, een rompertje van Frendz en een broekje van Orchestra. Het shirtje is roze, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op het voorpand staan drie poppetjes afgebeeld in het wit met daarbij de tekst "50% papa + 50% mama = 100% ikke". Het is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Ook het rompertje is roze,  heeft lange mouwen en een ronde hals. Op het voorpand is met zilver en grijs een bretel afgebeeld met daarbij de tekst "Cute little one". Helaas zit er geen label meer in het rompertje waardoor het materiaal niet vermeld kan worden. Het broekje is een effen wit broekje met een elastische tailleband. Helaas zit er ook in het broekje geen label meer. 

Driedelig setje van Prénatal - Orchestra en Frendz - maat 56

€ 7,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van de Hema en Basic Collection - maat 56

Dit driedelig setje bestaat uit een wit shirtje van de Hema, een roze broekje van Basic Collection en een mutsje. Het shirtje van de Hema heeft lange mouwen een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes zodat het makkelijk aan- en uittrekt. In het midden zit er op de borst met wit en roze een grote bloem gestikt. Het broekje is effen roze en heeft aan de voor- en achterzijde twee zakjes. De tailleband is elastisch en heeft een roze veter waarmee het broekje aangesnoerd kan worden. Het mutsje heeft een brede omslag en heeft als basiskleur wit. De print bestaat uit blauw met roze hartjes. Alle drie de items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig setje van de Hema en Basic collection - maat 56

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Winterpakje van de H&M - maat 56

Dit pakje van de H&M heeft als basiskleur wit en een print van sneeuwpoppen, hertjes en cadeautjes. Het heeft lange mouwen en korte pijpjes. De sluiting loopt over het voorpand naar beneden. Het pakje is gemaakt van 100% katoen. Bij het pakje zit een kerstmuts van de Prénatal in maat 56-62.

Winterpakje van de H&M - maat 56

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Teddy jasje - maat 56

Dit teddy jasje is in Dip-Dye style. Het jasje heeft de kleuren wit, geel en roze. Dip-Dye houd eigenlijk in dat de stof gevlekt is en door elkaar heen loopt. Het jasje heeft een ritssluiting en is gemaakt van 100% polyester. 

Teddy jasje - maat 56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van het merk Kitchoun - maat 56

In dit driedelig setje zitten een shirtje, een vestje en een broekje. Het shirtje heeft lange mouwen en een ronde hals. De sluiting van het shirtje loopt over de rug van boven naar beneden en bestaat uit vier drukknoopjes. Op het voorpand is een roze met paars stiksel aangebracht met de tekst "Je suis une petite princesse". Helaas zit er geen label in het shirtje waardoor materiaal niet vermeld kan worden, maar de stof voelt aan als 100% katoen. Het vestje is in oud roze/paarse kleur met een goud glimmertje erin. Het is een overslagmodel en de mouwen zijn lang. Het vestje is gemaakt van 72% acryl, 10% polyamide, 7% mohair, 7% polyester en 4% metaalgaren. Het broekje is lichtroze en heeft een elastische tailleband. In het kruis zitten drukknoopjes en de pijpjes zijn kort. Het broekje is gevoerd. De buitenstof is van 100% polyester en de voering is van 100% katoen. 

Driedelig setje van het merk Kitchoun - maat 56

€ 12,00

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van Prénatal en Hema - maat 56

Dit tweedelig setje bestaat uit een shirt en een broek. Het shirt is van Prénatal en is lichtroze met een print van kleine oranje stipjes. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. De mouwen zijn lang en de hals is rond. Het is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het broekje van de Hema is effen wit en heeft brede banden onderaan de pijpjes. De tailleband is elastisch en het is gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van de Prénatal en Hema - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van de merken Name It en Feetje - maat 56

Het shirt in deze tweedelige set is lichtroze en heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. Op het voorpand staat met grote rode letters "Shine every day". met daarbij een regenboog, een wolkje en bloemetjes. Het shirt is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. Het tweede item in deze tweedelige set is een witte effen legging van Feetje. De tailleband is elastisch en aan de linkerpijp zit een klein logo van het merk gestikt. De legging is gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelig setje van de merken Name It en Feetje - maat 56

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van Feetje en Name It - maat 56

In dit tweedelige setje zit een wit jurkje van het merk Feetje en een witte legging van Name It. Het jurkje is wit en heeft een print van grijze kersjes. Op het voorpand staat met zilveren glitters de tekst "I cherish every moment with you". De mouwen zijn kort en op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. De onderzijde van het jurkje is in twee laagjes. De legging is effen wit en heeft aan de onderzijde een brede band. Aan de bovenzijde van de band zit een klein kanten randje gestikt. In de legging zit geen label meer waardoor het materiaal niet vermeld kan worden. Het jurkje is van 96% katoen en 4% elastaan gemaakt. 

Tweedelig setje van Feetje en Name It - maat 56

€ 5,95

 • Helaas niet meer beschikbaar

Driedelig setje van Very Important Baby en de H&M - maat 56

Dit driedelig setje bestaat uit een shirtje van VIB, een maillot van de H&M en een paar schoentjes. Het shirtje is lichtgrijs, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. Het voorpand heeft een stiksel van een waslabel met daaronder de tekst "Remove baby before washing". Dit is een zilvergrijs met glitter stiksel. De maillot is effen wit en heeft een kabelmotief. Onderaan de pijpjes bevindt zich een brede band met twee knoopjes. De tailleband is ook extra breed. De schoentjes zijn zilver en hebben een grote ster op de wreef. Het shirt is van 100% katoen en de maillot is van 80% katoen en 20% polyamide gemaakt.

Driedelig setje van Very Important Baby en de H&M - maat 56

€ 7,00

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelige set van Prénatal en Beebielove - maat 56

In dit setje zitten twee shirts en een mutsje. De shirts zijn allebei van Prénatal. Het ene heeft een wit voor- en achterpand en lichtroze mouwen. Op de voorzijde staat met grote roze letters "Made with love". Het tweede shirt is hardroze en heeft op de voorzijde een gouden hartje staan. In dit hart staat met roze letters "Make miracles happen". Beide shirts hebben lange mouwen en twee drukknoopjes op de linkerschouder. Het mutsje is wit en heeft een print van roze met grijze bloemetjes. Boven op het mutsje zit in de stof een knoop waardoor er een punt ontstaat. Dit mutsje is van het merk Beebielove. Het shirt met het witte voor- en achterpand is van 100% katoen, het roze shirt is van 92% katoen en 8% elastaan en mutsje is van 95% katoen en 5% elastaan gemaakt. 

Driedelige set van de Prénatal en Beebielove - maat 56

€ 6,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje van de H&M - maat 56

Dit driedelig grijs setje van de H&M bestaat uit een rompertje, een broekje en een mutsje. Het rompertje is grijs gemêleerd en heeft lange mouwen. Op de borst staat de tekst "I love m♥m". Het hartje in de tekst is rood. In het kruis zitten drie drukknoopjes. Het broekje is grijs met een zwarte streep. Het heeft een extra brede elastische tailleband en voetjes. Het mutsje heeft dezelfde streep als het broekje. Alle drie de items in deze set zijn gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig setje van de H&M - maat 56

€ 5,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig Nijntje setje - maat 56

In dit driedelig setje van Nijntje zit een boxpakje en een tweedelig pakje. Het boxpakje is wit en heeft een print van grijze hoofdjes van Nijntje. Het is een overslagmodel en heeft lange mouwtjes en voetjes. Het tweedelige pakje bestaat uit een broekje en een vestje. Het broekje is wit en heeft een print van roze hoofdjes van Nijntje en in het lichtgrijs staat Nijntje geschreven. Het vestje is roze en heeft op de rechtervoorzijde een afbeelding van een zittende Nijntje. De sluiting bestaat uit vier drukknoopjes die over de linkerzijde schuin weglopen naar beneden. De mouwen zijn lang en aan de uiteinden zit een ruche. Het boxpakje en broekje zijn van zachte badstof en bestaan uit 80% katoen en 20% polyester. Het vestje is van 100% katoen gemaakt.

Driedelig Nijntje setje - maat 56

€ 9,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van Disney - maat 56

Dit tweedelig setje van Disney bestaat uit een rompertje en een broekje. Ze hebben allebei lichtroze als basiskleur . Het rompertje heeft lange mouwen en op de voorzijde staat het hoofdje van Minnie Mouse groot afgebeeld. De boorden zijn lichtgrijs. Het broekje heeft een print van hetzelfde hoofdje als op het rompertje. De boorden aan de onderkant van de pijpjes zijn effen roze en de tailleband is elastisch. Dit setje is ideaal als pyjamaatje. Het rompertje is van 100% katoen gemaakt. Het broekje is van 96% katoen en 4% elastaan. 

Tweedelig setje van Disney - maat 56

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig blauw wit gestreept pyjamaatje - maat 56

Dit tweedelige pyjamaatje bestaat uit een broekje en een jasje. Het jasje heeft lange mouwen en is een overslagmodel. Op de linkerborst staat met blauwe letters de tekst "Sweet Dreams". Het broekje heeft een brede elastische tailleband en voetjes. Het pyjamaatje is wit-blauw gestreept en is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. 

Tweedelig blauw wit gestreept pyjamaatje - maat 56

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit boxpakje van het merk Wiplala - maat 56

Dit witte badstoffen boxpakje van Wiplala heeft lange mouwen en voetjes. Over het pakje is ter hoogte van de taille een tule rokje gestikt. Op het rokje zit aan de linkerkant een klein bloemetje. Het pakje heeft aan de achterzijde een sluiting van vijf knoopjes. Op de rechterborst staat met een goudkroontje in witte letters de tekst "Baby". Het pakje heeft een kraagje wat zorgt voor een extra chique effect. Het is gemaakt van 80% katoen en 20% polyester.

Wit boxpakje van het merk Wiplala - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee witte boxpakjes waarvan één van de Primark - maat 56

Beide boxpakjes zijn wit, hebben lange mouwen  en de sluiting loopt in het midden van het voorpand over beide pijpjes naar beneden. De pakjes zijn van badstof gemaakt en dus lekker zacht. Het pakje van de Primark heeft een print van kleine vierkantjes en het andere pakje heeft wolkjes. Het pakje van de Primark is van 77% katoen en 23% polyester. Het andere pakje is van 80% katoen en 20% polyester. 

Set van twee witte boxpakjes waarvan één van de Primark - maat 56

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit rompertje met tekst - maat 56

Dit witte rompertje heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de borst staat met zwarte letters de tekst "50% Mommy, 50% daddy, 100% perfect". In het kruis zitten drie drukknoopjes en het is gemaakt van 100% katoen. 

Wit rompertje met tekst - maat 56

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee boxpakjes waarvan één van de C&A - maat 56

In deze set zit een wit en een grijs boxpakje. Het witte boxpakje van de C&A heeft lange mouwen en voetjes. De mouwen zijn wit met grijze streepjes. Het rechtervoorpand is wit met een print van kleine grijze sterretjes en het linkervoorpand heeft één grote grijze ster op de borst staan met de tekst "Sweet star".  De sluiting loopt over het midden van het voorpand weg over de linkerpijp. Het pakje is gemaakt van 100% katoen. Het grijze pakje heeft een print van witte stippen en op de borst een zwart vlak met grijze en zwarte letters "Love you no matter what" De mouwen en pijpjes zijn driekwart. Het is gemaakt van 88% katoen en 12% polyester. 

Set van twee boxpakjes waarvan één van de C&A - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee boxpakjes waarvan één van H&M - maat 56

In deze set zitten twee witte boxpakjes waarvan één van H&M. Dit pakje heeft lange mouwen en voetjes. De print op het pakje is zwart met rood en is met grote letters "I ♥ Dad" De sluiting loopt over het midden van het voorpand van boven over beide pijpjes naar beneden. Het tweede pakje heeft ook lange mouwen, maar geen voetjes. Ook dit pakje heeft een print van een tekst die luidt " D♥ddy, M♥mmy" Het hartje in de tekst is rood. Deze tekst is kleiner dan op het pakje van de H&M. Ook bij dit pakje loopt de sluiting over het midden van het voorpand naar beneden over beide pijpjes. Beide pakjes zijn gemaakt van 100% katoen. 

Set van twee boxpakjes waarvan er één van de H&M is - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit boxpakje van het merk Tartine et Chocolat - maat 56

Dit witte boxpakje van Tartine et Chocolat heeft lange mouwen en voetjes. Op de borst staat een beertje gestikt met een schoolbord waar het alfabet op staat. Het pakje heeft een klein kraagje met een lichtbruin accent. Dit accent komt ook terug op de boorden van de mouwen. Op de rug zitten drie drukknoopjes en op de pijpjes aan de binnenzijde zitten nog zeven drukknoopjes. Het pakje is gemaakt van 100% katoen. 

Wit boxpakje van het merk Tartine et Chocolat - maat 56

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Boxpakje met slofjes van Disney - maat 56

Dit boxpakje met slofjes van Disney is wit met een print in het roze, blauw en geel van Katrien Duck. De boorden zijn lichtroze en ook de sluiting die van boven over de linkerpijp naar beneden loopt is lichtroze met drukknoopjes. De slofjes die erbij horen zijn geel en hebben het uiterlijk van eendenpootjes.  Het pakje is gemaakt van 100% katoen. 

Boxpakje met slofjes van Disney - maat 56

€ 4,95

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Pyjamaatje van Prénatal - maat 56

Dit witte pyjamaatje van Prénatal heeft 3/4 mouwtjes en korte pijpjes. Op de borst staat met zwarte letters "I ♥ Sleeping". Het hartje in de tekst is rood. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes en aan de binnenzijde van de pijpjes en het kruis zitten er zes. Het pyjamaatje is gemaakt van 100% katoen. 

Pyjamaatje van de Prénatal - maat 56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Driedelig setje o.a. Prénatal - maat 56

In dit driedelig setje zit een tweedelig pakje van Prénatal en een boxpakje. Het pakje is wit. Het shirt heeft op de borst de Tekst "I ♥ papa & mama" staan. Het hartje bij de tekst is rood. De mouwen zijn lang en de hals is rond. Op de linkerschouder zitten twee drukknoopjes. Het broekje is een effen wit broekje. Het boxpakje is wit en heeft lange mouwen en pijpjes. De print op het pakje bestaat uit een tekst "M♥mmy en D♥ddy". Het hartje in de tekst is rood en de letters zijn zwart. De sluiting loopt over het midden op het voorpand en dan schuin over de linkerpijp weg. Alle drie de items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Driedelig setje van onder andere de Prénatal - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van drie rompertjes van het merk Biloba - maat 56

In deze set van het merk Biloba zitten drie identieke witte rompertjes. Alleen de opdruk op de borst wijkt af. Alledrie de rompertjes hebben een opdruk die begint met de tekst "i ♥". Bij het eerste rompertje gaat de tekst verder met "papa", op het tweede rompertje met "maman" en het derde heeft er een beertje op staan. Het hartje in de tekst is rood. Alle drie de items zijn van 100% katoen gemaakt. 

Set van drie rompertjes van het merk Biloba - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelige set van de Prénatal en de C&A - maat 56

In deze tweedelige set zit een rompertje van Hema en een boxpakje van Prénatal. Het rompertje is wit en heeft een print van een zwarte tekst. De tekst luidt onder andere "Welcome home en Boss Baby". Het boxpakje van Prénatal heeft lange mouwen en voetjes. De sluiting loopt van bovenaan over beide pijpjes naar beneden. Op de linkerborst zit een embleem met een vogeltje en in het donkergrijs de tekst "Pure". Beide items zijn gemaakt van 100% katoen. 

Tweedelige set van de Prénatal en de C&A - maat 56

€ 5,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje van het merk Noppies - maat 56

Dit tweedelige setje bestaat uit een shirt en een broek. Het pakje is heel fijn blauw en wit gestreept. Het shirt is een overslagmodel en heeft lange mouwen. De broek heeft een elastische tailleband waar een grijze veter doorheen loopt. Het pakje is gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan. 

Tweedelig setje van het merk Noppies - maat 56

€ 6,95

 • Helaas niet meer beschikbaar

Wit teddyjasje van de Primark - maat 56

Dit witte teddyjasje van de Primark is heerlijk zacht en comfortabel. Het jasje heeft een sluiting van drie drukknoopjes en een opstaande kraag. Het jasje is gemaakt van 100% polyester. 

Wit teddy jasje van de Primark - maat 56

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Pyjamaatje van de Hema - maat 56

Dit pyjamaatje van de Hema bestaat uit een blauw-wit gestreept jasje met een witte broek met een print van dieren. Het jasje heeft lange mouwen en is een overslagmodel. De print op het broekje bestaat uit onder andere beertjes en konijntjes. Door de tailleband loopt een witte veter. Beide items zijn gemaakt van 100% katoen.

Pyjamaatje van de Hema - maat 56

€ 4,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Wit badstof jasje - maat 56

Dit witte jasje heeft een sluiting van vier drukknoopjes en een capuchon met twee kleine konijnenoortjes erop. Op de linkerborst staat met grote letters "ik ♥ mama". Op de rechterborst zit een wit bloemetje met een zilver hartje gestikt.  Daar vlak boven zit een grote goud met zilverkleurige broche gestikt. Helaas zit er in het jasje geen waslabel meer waardoor het materiaal niet vermeld kan worden.

Wit badstof jasje - maat 56

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Set van twee pyjama's - maat 56

In deze set zit een uit twee delen bestaande pyjama van Prénatal en een uit één geheel bestaande pyjama. De pyjama van Prénatal heeft een broekje en een shirt in het wit met een print van de tekst "I ♥ mama, I ♥ papa"  Het hartje in de tekst is rood. Het shirtje heeft lange mouwen en op de linkerschouder twee drukknoopjes. Het pakje wat uit één geheel bestaat heeft aan de voorzijde in grote letters de tekst "I ♥ mom & dad". Ook dit hartje in de tekst is rood. De mouwen zijn lang en op de linkerschouder en in het kruis zitten drukknoopjes zodat het makkelijk aan- en uittrekt. Het pakje van Prénatal is gemaakt van 100% katoen. Het andere pakje heeft helaas geen waslabel meer, waardoor het materiaal niet vermeld kan worden. 

Set van twee pyjama's - maat 56

€ 6,75

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen

Tweedelig setje - maat 60

In dit setje zit een rompertje en een broekje. Het rompertje is wit en heeft op het voorpand in het zwart de tekst "I'm such a daddy's girl". Naast de tekst staan roze sterretjes en op de linkerschouder is een grote roze strik gestikt. De mouwen zijn kort en de hals is rond. In het kruis zitten drie drukknoopjes. Het broekje is zwart en is een onderbroekmodel. Het heeft 4 ruches over elkaar heen lopen. Het bovenste laagje is zwart met een witte print, het tweede laagje is lichtroze, het derde laagje is een wit tulelaagje en de vierde is een zwart met witte polka dots print. Achter op de billen bevindt zich nog een grote roze strik. Beide items zijn van 100% katoen gemaakt. 

Tweedelig setje - maat 60

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Verzendtijd: 3 - 5 werkdagen