Zachte Knuffel merk Prental

Heerlijk zachte knuffel van het merk Prenatal. Met lieve bedrukking en kleurtjes.

€ 3,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rammelaar in de vorm van een dier merk FisherPrice

Erg leuke gekleurde en zachte rammelaar van het merk FisherPrice. In het hartje zitten balletjes en dat rammelt. 

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoed slinger van Prénetal

Deze schattige slinger is ideaal om dichtbij uw kind op te hangen. De slinger hangt vol met kleurrijke hartjes, knuffeltjes, een rammelaar en allemaal lintjes. Het knuffeltje is gemaakt van verschillende stofjes en heeft een lief snoetje, aan de onderkant hangt een rammelaar die een zacht geluidje maakt. De hartjes hebben een strikje, en zijn van verschillende stofjes gemaakt. Kortom een erg vrolijke slinger waar uw kindje de hele dag zoet mee kan zijn.

€ 5,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dierenslinger en giraffe knuffeltje van PlayGo

Een kleurrijke dierenslinger voor de échte dierenliefhebber! Deze lange slinger bestaat uit verschillende dieren: van een lieveheersbeestje, een slakje, tot een stoere spin, de slinger heeft het allemaal. Een leuke afwisseling van dieren en een lachende zonnebloem. De dieren zijn in verschillende kleuren en patronen, wat het extra vrolijk maakt. Aan de slak zit een boogje met verschillende hangertjes, voor de rest maakt elk diertje een uniek geluid. De slinger zit vast aan een lusje waardoor hij gemakkelijk op te hangen is. Als extraatje zit er ook een giraffe knuffel bij die goed past bij de rest van de dingen, deze is ook op te hangen met de knijper. 

€ 8,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Beertje van Vtech en elfjes rammelaar

Een set bestaande uit een beertje en een elfje. Het beertje is van het bekende merk Vtech en heeft de mogelijkheid om drie verschillende geluiden te maken, wanneer u de buik indrukt zal het beertje het gewenste geluid maken. Het beertje is makkelijk op te hangen, en heeft een erg schattig gezichtje. Het elfje is te gebruiken als rammelaar, aan de onderkant zit een boogje met verschillende rondjes er aan. Aan de achterkant heeft het elfje prachtige paarse vleugels met een vrolijk patroon. Ook dit elfje is gemakkelijk op te hangen.

€ 5,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kinder speelgoedsetje

Dit speelgoedsetje bestaat uit: een poppendoekje, een kauw speeltje, een ringetje en een knuffeltje in een ring. Het poppendoekje heeft een lichtblauwe kleur en is aan elk uiteinde geknoopt. Aan de bovenkant zit een schattig konijnen hoofdje, met een gestikte oogjes en neusje. De lichtblauwe ring heeft in het midden een beren knuffeltje die de ring vasthoud. Ook zit er een groen kauw speeltje bij in de vorm van een appel, ideaal voor de baby. Ten slotte zit er nog een goud met roze diamanten ring bij. 

€ 3,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoed aap

Met deze aap beleefd uw kind ongetwijfeld enorm veel plezier. De aap heeft verschillende vrolijke kleuren en heeft verschillende speel hangertjes. Zo zit er op de rug een spiegeltje, heeft hij een speelgoedballetje vast, een banaan in zijn andere handje. Ook heeft hij aan zijn staart een extra bal hangen, met verschillende hangertjes. Tover een lach op uw kind zijn/haar gezicht en doe deze vrolijke aap cadeau. 

€ 6,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nijntje speelgoedset

Iedereen kent het konijntje uit de prentenboekjes wel: Nijntje Pluis! Deze set bestaat uit twee verschillende boekjes en een speeltje. Het ene boekje is een knisperboekje met als titel: 'Nijntje speelt buiten'. In het boekje zitten allerlei verschillende plaatjes. Het andere boekje heet 'Nijntjes drukke dag', dit boekje bevat een klein beetje tekst en grotendeels plaatjes. Ideaal om voor te lezen. Het speeltje is een rammelaar met hieraan een klein knuffeltje, in de rammelaar zitten verschillende balletjes die een zacht geluidje maken. 

€ 4,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Houten meiden puzzel

Deze puzzel geeft uw inzicht in een echte meiden kledingkast! De klerenkast hangt vol met verschillende shirtjes, hoedjes en schoenen. Het meisje is hierbij zelf aan te kleden en geeft de mogelijkheid om de outfits te verwisselen, een erg leuke bezigheid! Ook ontwikkelt uw dochter met deze puzzel een fijne motoriek door het zoeken van de juiste stukje bij het juiste vormpje. Dé ideale meidenpuzzel.

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Blokkenspel van dieren

Deze kleurrijke blokken zijn ideaal om de motoriek en het kleureninzicht van uw kind te ontwikkelen. De blokken komen in verschillende vrolijke kleuren, en hebben allemaal een ander plaatje met betrekking tot dieren erop. De blokken geven uw kind de mogelijkheid om de creativiteit los te laten met alle verschillende plaatjes, en zo tot een mooi geheel te komen. 

€ 5,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoed speeltuintje

Met dit speelgoed setje heeft uw kind eindeloos speelplezier. De set bestaat uit een schommel en een speelgoed kraampje met hekjes en een steenmuurtje. De figuurtjes die erbij zitten zijn een konijntje en een kipje. Waarvan deze mee in de schommel kunnen. De set kan goed uitgebreid worden met andere speelgoed artikelen, en geeft uw kind de ruimte om creatief te denken. 

€ 3,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Woezel en Pip Speelgoed set

Eindeloos speelplezier met deze twee Woezel en Pip speeltjes. De set bestaat uit een dobbelsteen en een stoffen boekje. De dobbelsteen heeft aan elke zijde een andere stof en een ander figuur, ook zit aan één zijde een spiegel. De zachte kleuren wisselen zich af tot een kleurrijke combinatie. Aan de dobbelsteen zitten diverse kleurrijke labels en extra handvaten. Het boekje zit vastgebundeld met aan de bovenkant een kleine boog met verschillende handvaten. In het boekje staan de verschillende figuren uit de welbekende televisie serie van Woezel en Pip. Het boekje is makkelijk dicht te klappen en vast te maken met klittenband, ideaal om mee te nemen. 

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoed Dobbelsteen van Tiamo

Met deze vrolijke dobbelsteen heeft uw kind eindeloos speelplezier. De dobbelsteen heeft aan elke zijde een ander figuur. Zo zit er een klein spiegeltje op, een olifantje, de eerste letters 'a,b en c'. Aan vrijwel elke hoek zit een extra hanger voor nog meer speelplezier! De stoffen zijn allemaal erg verschillend, en voelen dan ook anders aan. 

€ 3,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Poezenknuffel met twee poppendoekjes

Een erg schattige grijze poezenknuffel met witte details, het poesje heeft een lief snoetje en een lichtblauw strikje om. Bij het poesje komen twee witte poppendoekjes. De doekjes hebben in het midden een schattig beren gezichtje. De uiteindes zijn met een blauw geruit patroon vastgeknoopt. De stof van de doekjes is erg zacht en gemaakt van 100% polyester. 

€ 3,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Olifantenknuffel met poppendoekje

Een schattige beige olifantenknuffel, met een zacht poppendoekje. De olifantenknuffel heeft een erg zachte stof, en is dan ook perfect om de hele dag mee te knuffelen. De olifant heeft een lief gezichtje en heeft op de poten een gestreept patroontje. Het doekje heeft in het midden een lief groen kikkerhoofdje. De uiteindes zijn vastgeknoopt met een groene stof. Het midden heeft een lichtgele met oranje stippen patroon. 

€ 4,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoed werelbol en bol

Voor een peuter die opkijkt van alles wat geluid maakt! De wereldbol zit vast in een stevige houder, en is volledig om te draaien. In de bal zit een patroon dat opgesplitst is in twee verschillende kleuren, een gele en groene kant. Aan beide kanten zitten kleine balletjes die langs het patroon door de bol lopen. Bij de wereldbol zit een kleine ronde bal met hierin verschillende kleine balletjes. De bal heeft aan beide kanten een gekleurde bloem met kleine gaatjes erin. De balletjes zorgen voor een zacht geluid. 

€ 4,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kleurrijke speelgoed set

Deze kleurrijke speelgoed set bestaat uit verschillende dingen: twee knuffeltjes, een poppendoekje, een boekje en een speelgoed armbandje. Het ene knuffeltje heeft een donkerroze kleur en is in de vorm van een stoer poesje. Het poesje heeft een stoere uitstraling, en heeft details in verschillende kleuren roze. Het andere knuffeltje is in de vorm van een simpel popje, wat is opgebouwd uit een doekje met een hoofd en mutsje. Het doekje en mutsje zijn wit met een rood en oranje stippen patroon. Het poppendoekje heeft in het midden een aapje met een lief gezichtje, het doekje is roze met oranje en heeft aan de uiteindes verschillende kleuren stof. Het doekje voelt erg zacht aan. Het boekje heeft verschillende soorten stoffen en patronen. In het boekje staan zowel figuurtjes als een spiegeltje. Aan het boekje zit een hengsel waardoor hij makkelijk op te hangen is. Als laatste zit er een armbandje van stof bij, deze maakt een zacht geluid en heeft op de bovenkant een grote rood met roze bloem. 

€ 6,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

set van twee muziek speeltjes

Twee muziekspeeltjes, een in de vorm van een rups met een keuze optie op zijn lijf. elke keuze is een ander liedje soms word er gezongen en soms is het gewoon een deuntje van een leuk liedje. Je kan het rupsje bewegen op de grond door dat voor een achter een wieltje zit, hij kan geen bochtjes maken. Het andere speeltje is een beertje met een knopje er op. Door op dit knopje te drukken gaat er een muziekje af van een bekend kinderliedje. Hierbei word niet gezongen. Op het ritme van de muziek gaan er lichtjes branden.

€ 4,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

poppendoekje roze

Een lekker zacht knuffeltje met het hoofd van een beer waar een rammelaartje in zit. de knuffel ziet er heel vrolijk uit met allerijl bloemetjes en tierlantijntjes in de kleuren, roze, paars, geel, blouw en groen. de achterkant van de knuffel is helemaal egaal paars 

€ 1,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoedauto van ouderwets postbusje

Dit unieke speelgoedautootje is vorm gegeven als een ouderwets postbusje. Het autootje heeft een rode kleur, met een zwarte voorkant en dak. Er zitten verschillende gouden details op. Het autootje kan echt rijden, en heeft een lengte van 8 cm. 

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Opbergdoos voor speelgoed

Een handige doos in de vorm van een huisje om al het speelgoed in op te bergen. De afmetingen van de gele bak zijn 50 x 30 x 25. Het rode dak geeft nog extra 20 cm., maar het is een schuindak ;)

€ 8,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

De Fisher-Price Leerplezier Puppy

De Fisher-Price Leerplezier Puppy is een schattig speeltje met twee speelopties: leerplezier en muziekspelletjes met 10 meezingliedjes. In de leerstand heeft de pluchen puppy 6 opties om te leren over letters, lichaamsdelen en kleuren met behulp van leuke zinnetjes en liedjes. De spelletjesoptie heeft leuke zinnetjes en meezingliedjes. Ideaal voor kindjes van 6 – 36 maanden.

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Fisher Price ballentoren met muziek en licht

Een mooie felgekleurde ballentoren van Fisher Price van ca. 40 cm. hoog en 60 cm. breed. De toren wordt geleverd met drie gekleurde ballen, die met licht en geluid naar beneden kunnen rollen. Een maal van boven ingegooid is het altijd weer een verrassing waar de bal beneden terecht komt. De ballentoren heeft een optrek rand voor de kruipende peuter.

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Muziekstoeltje van Fisher Price

Een felgekleurd stoeltje van Fisher Price, waarmee de peuter spelenderwijs het alfabet en tellen leert met muzikale ondersteuning met licht geluid. Op het bijzet tafeltje staat een klok, waarmee de peuter kan leren klokkijken. Het stoeltje is 40 x 30 cm. en ca. 40 cm. hoog.

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Werkbankje voor de kleine klusser

Een leuk felgekleurd werkbankje voor de kleine klusser met gereedschapkist, waarin veel stukken gereedschap zitten, zoals o.a zaag, nijptang, steeksleutel, slijptol etc. Het werkbankje is 30 x 18 cm. en ca. 60 cm. hoog.

€ 9,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kralenbaan van IKEA

Een mooie houten kralenbaan van IKEA met felgekleurde kralen in verschillende vormen. De kralen baan is 31 x 25 cm. en ca, 28 cm. hoog. De kralenbaan bestaat uit drie verschillende gekleurde banen. 

€ 7,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

TOMY Lamaze Muzikale Inktvis van Lamaze

. Ogen van baby's zijn scherp! Een regenboog van felle kleuren en patronen stimuleren het gezichtsvermogen van de baby. De spiegel stimuleert de zelfontdekking. De baby luistert naar vertrouwde geluiden en lacht om al haar favoriete geluiden. Een piepend hoofd, kreukelige benen en een draaiende zeester moedigen onderzoek aan! En de acht slappe benen moedigen trekken, knijpen en knuffelen aan wat spieren van de kleintje versterkt. Als laatste helpen de rammelende ringen en een draaiende zeester bij het ontwikkelen van de baby's fijne motoriek

€ 8,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Vlinder en speelkubus van Lamaze

Lamaze Play & Grow heeft veel verschillende leuke en kleurrijke knuffels en speelgoed. De knuffels komen in verschillenden vormen. De knuffels van Lamaze Play & Grow zien er niet alleen leuk uit, maar maken ook vaak geluid. Ook is het speelgoed en zijn de knuffels zacht en veilig. Zo kunnen baby's ongehinderd hun wereld en hun speelgoed ontdekken. De vlinder en de speelkubus zijn op te hangen.

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Educatieve kubus van Lamaze

Lamaze Play & Grow heeft veel verschillende leuke en kleurrijke knuffels en speelgoed. Zo ook deze zachte kubus, waarin de kleine leert de vorm van het balletje in het juiste gaatje te steken. Elk balletje heeft zijn eigen kleur en zijn eigen vorm. De kubus is 18 bij 18 cm.

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Babyboek van Lamaze

Lamaze Play & Grow heeft veel verschillende leuke en kleurrijke knuffels en speelgoed. Zo ook dit zachte babyboek, dat er leuk uit ziet en geluid maakt.  Het boek is open 65 cm. lang bij 15 cm, dicht is het boek 15 bij 15 cm. Het boek toont verschillende dieren.

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Groen knuffel reptielen-setje

Een leuk groen zacht reptielen-setje bestaande uit een slang van 60 cm, een hagedisje van 28 cm. en een wormpje van 17 cm.  

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Twee lichtblauwe baby knuffeldoekjes

Twee superzachte knuffeldoekjes voor de baby. Het grootste doekje (een hondje)  is van Little Monkey en heeft een grootte van 43 x 43 cm. Het kleinere doekje (een konijntje) is van Happy Horse en is 17 x 17 cm.  

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Drie baby knuffeldoekjes

Een driedelig setje van baby knuffeldoekjes bestaande een crème-kleurig doekje (een schaapje) van Happy Horse, dat 24 x 24 cm. is. Dan een speen knuffeldoekje van Prenatal (een konijntje) van ca. 24 cm. lang. Tot slot een knuffel labeldoekje van de HEMA dat 18 x 18 cm. is.

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Setje babyknuffels met eendje - muisje en helikopertje

Een schattig driedelig baby knuffelsetje. Het setje bestaat uit ee rode muis van de Tiamo Collection, een wit eendje van Ducky Beau en een gehaakt helikoptertje. Alle knuffels zijn ca. 15 cm. lang/hoog. 

€ 4,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Verrassingsblokken speelkoffer van Playskool

Baby's gaan spontaan lachen bij het ontdekken van deze leuke blokjes! Elk blokje heeft een vrolijk gezichtje en iets om te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld blokjes die ratelen of piepen. De koffer kan gebruikt worden om de blokjes door de juiste gaatjes erin te krijgen en ook om ze op te bergen. De blokken zijn vrolijk van kleur, best groot en heel degelijk. De voorkanten hebben allemaal gezichtjes die door de uitsparingen van de koffer heen kijken. De achterkanten zijn verschillend; sommigen hebben een staart, maar er is er ook één met een spiegeltje, één met een draaischijfje één met een rolletje en één met een piepgeluidje. Ook die zijn bereikbaar door de uitsparingen van de koffer, zodat er, als de koffer dicht is, meteen een soort "onderweg-activity-centre" ontstaat. Als de koffer dicht is zijn alle vormen meteen opgeruimd. Ideaal voor onderweg, op vakantie of op visite.Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Nieuw te koop op bol.com voor € 69,99.

€ 27,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rol en swingbal van Vtech

Deze Vtech Rol & Swingbal beweegt vanzelf! Volg de Rol & Swingbal overal en druk op de verschillende toetsen om vormen, cijfers en dieren te leren. Vrolijke zinnetjes, grappige geluidjes en gezongen liedjes zorgen voor urenlang, vrolijk speel- en leerplezier. De kenmerken van de Vtech Rol & Swingbal zijn:

 • 3 knipperende vormtoetsen en 3 dierentoetsen
 • Draaiend lieveheersbeestje
 • Met 8 melodietjes en 3 gezongen liedjes
 • Automatische uitschakeling
 • Inclusief 3 AA batterijen
 • Aan/Uit-volumeschakelaar

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Driedelig speelsetje van Brightstarts met stapeltoren.

Dit speelsetje bestaat o.a. uit een kleurrijke bal van Brightstarts , dat het kindje zal blijven vermaken met tal van leuke activiteiten en geluiden! Kikkers en rupsen zitten in deze kleurrijke bal. Het spiegeltje en de klepperende ringen zullen de baby blijven fascineren. De bal is makkelijk vast te houden door de verschillende texturen. Het setje bevat ook een kleinere bal van Brightstarts met een rupsje aan de buitenkant en een rammelende bal van binnen. Verder bevat het setje een kleurrijke bijtring van Brightstarts en een torentje waarop de kleine verschillende kleuren ringen kan stapelen.

€ 14,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tweedelig speelsetje van Vtech - nr. 1

Een leuk speelsetje van Vtech bestaande uit een raceauto en een babysleutel.

 1. De raceauto: schud de racer en kijk de raceauto gaan! Kennismaken met eenvoudige verkeersregels, cijfers en muziek. Plaats de racer in de raceauto om de auto te zien dansen! Kruip er achteraan en probeer hem te pakken te krijgen! 
 2. De baby speelsleutel: laat je kind kennismaken met dieren en voertuigen! Deze sleutel heeft een knipperend lichtje, een spiegeltje, 3 interactieve toeten en een bewegingssensor. Ook kent hij 2 gezongen liedjes en 7 melodietjes. De sleutel schakelt na verloop van tijd automatisch uit.

€ 10,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tweedelig speelsetje van Vtech - nr. 2

Dit setje bestaat uit een de Vtech stapelblokken: op de blokken zijn verschillende toetsen, een draaischijf en andere beweegbare onderdelen te vinden die dieren, tellen, kleuren en meer leren. 24 combinaties mogelijk: verander de blokken om verschillende gesproken zinnetjes en melodietjes te horen, 9 melodietjes en 1 gezongen liedje,  aan/Uit-volumeschakelaar, automatische uitschakeling. Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden.

Verder bestaat het setje uit een kiekeboe boerderij: Speel kiekeboe met de kip, het schaap en de koe! Op een interactieve manier kennismaken met dieren en kleuren. Beweeg de interactieve klepjes en speel een zoekspelletje met de dieren. Schud de boerderij om de bewegingssensor te activeren en grappige geluiden, 6 melodietjes en een gezongen liedje te horen. De Kiekeboe Boerderij van VTech is uitgerust met een volumeschakelaar, automatisch uitschakeling bij inactiviteit en werkt op twee AAA-batterijen (inclusief). Geschikt voor kinderen van 6 tot 24 maanden.

€ 16,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Driedelig educatief baby setje

Een leerzaam setje voor de baby bestaande uit een badboekje met afbeeldingen van verschillende dieren, een kartonnen boekje (Mijn eerste Kiekeboe - 3+) ook met verschillende dieren. Dit boekje staat vol met vragen, warbij het antwoord in beeld achter een flapje te vinden is. Tot slot een knisperend dierenboekje van Brightstarts met leuke afbeeldingen.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Twee zachte babyballen

Twee superzachte ballen voor de baby. De ene bal is van Woezel en Pip. De ander heeft de afbeelding van een kat. Beide ballen zijn gemaakt van kleurrijke stukjes stof. Beide ballen bevatten een rammelaar. De babyballen zijn 15 cm. in doorsnede. 

€ 4,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Bumba klokkenspel en een rijdend zebraatje

Een houten Bumba waarop een xylofoon is gemonteerd. Met het hardroze staafje kunnen de kleintjes liedjes maken. Bij Bumba wordt een rijdend zebra paardje geleverd (voor rode wieltjes, van achteren blauwe wieltjes).

€ 3,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Babyprojecter sterrendroom met muziek

Deze babyprojector projecteert sterren, manen en beertjes op het plafond met verschillende slaapliedjes en met verschillende tijdsinstellingen. De projector kan staan of hangen. Geschikt vananf 0 maanden. Wordt zonder baterrijen geleverd.

€ 7,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nieuw: twee rammelaartjes in rood-wit

Twee nieuwe rammelaartjes voor de kleine. De een is in de vorm van een popje en de ander in de vorm van een beertje. De rammelaartjes zijn gemaakt van zacht materiaal, waarmee de kleintjes van hartenlust kunnen spelen en mee kunnen inslapen.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Baby knuffeldoek in lichtblauw van Prenatal

Een zo goed als nieuwe knuffeldoek van Prenatal met een gloednieuwe fopspeen eraan. Het knuffeldoekje is van een velours-achtige stof (100% polyester).

€ 2,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nieuw: houten puzzel van 3 schaatsende beertjes

Een nieuwe prachtig gekleurde houten puzzel van drie schaatsende beertjes. De primaire kleuren van de puzzel zijn rood, blauw, groen en geel.

€ 4,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Kabouter Smal van kabouter Plop

Het personage werd geïntroduceerd in 1999 als tweede kaboutermeisje in de Kabouter Plop serie. Smal verscheen dan ook in de tweede speelfilm van Plop. Ze is de mooiste kabouter van het kabouterbos. Op haar muts staat een vlindertje. In de zak van haar rokje zitten steevast een spiegel en een poederborstel die ze gebruikt wanneer ze zegt: "Oepsie poepsie, dan ga ik me eerst nog een beetje mooi maken." Kabouter Smal is 25 cm. hoog en heeft twee rinkelende belletjes aan haar mutsje hangen.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Zetje Zebra met gratis knuffelpopje

Zebra van oranje velours met donkerrode en crème accenten, een heerlijk slungelmodel. Geborduurd gezicht, een rode velours franjerand als manen, elastiek in de hals en de staart. De knuffel heeft korrels in de voetjes. een zachte vulling (hals, oren en staart zijn ongevuld) en knispers in de strepen op de rug. Lengte: ongeveer 45 cm. Het knuffelpopje heeft een lekker wollen kopje en opgevulde ledemaatjes.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Scuba Tifoo Noukies

Voor de maxi-cosi een heerlijk zachte pluche band met drie speeltjes voor de kleine. De band bevat twee bevestigingsbandjes met klittenband. De speeltjes zijn een balletje met onderaan een spiegeltje, een hondje met rammel en een vlindertje met knisperpapier in de vleugeltjes. 

€ 7,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Lichtblauw poppetje met vleugeltjes

Een zeer vriendelijk lichtblauw-wit poppetjes met vleugeltjes. De vleugeltjes en het kraagje hebben knisperpapier. Het poppetje is gevuld met zacht materiaal en heeft drie mooie geborduurde bloemetjes op het lichaampje. Het poppetje is 20 cm. lang.

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Twee prentenboekjes voor baby's

Kleine kinderen vinden de kleurrijke foto's en pagina's in deze boekjes geweldig! Deze boekjes zijn heel geschikt om alvast op een leuke manier te beginnen met spelen en leren.

€ 2,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dieren badspeeltjes

De kleine peuter of kleuter kan lekker in bad spelen met deze twee vriendelijk kijkende speeltjes. Het een is een geel kuikentje (14 cm. lang) met oranje vleugeltjes, voetjes en snaveltje en een egaal groen kikkertje  (17 cm. lang). 

€ 1,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Dieren knuffeltjes

Twee leuke schattige knuffels voor de kleine man of vrouw. Het een is een crème-kleurig nijlpaardje (16 cm. lang), dat korreltjes heeft in zijn achterpoten en zich Bengy noemt. De andere is een bruin beertje van Bukowski (Sweden) met een puntmuts (ca. 20 cm.), dat korreltjes heeft in zijn lijfje.

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Nieuw - een houten kapstok van Babyzoo

Net zoals elk Babyzoo product, is ook dit product met zorg ontworpen en gemaakt. Het design is uitvoerig doordacht, met oog voor detail. Dit product stimuleert een actief en leerzaam samenspel tussen ouder en kind. Het kapstokje is groen en heeft de afbeeldingen van een giraffe, aapje en olifantje.

€ 2,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Minipopje - 11 cm lang

Een lief donker-gekleurd poppetje (Minna Atsumape) in roze stof en een wit kanten kraagje. Als je erin knijpt piept het.

€ 1,25

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een driedelig stoffen speelsetje

Een leuk speelsetje bestaande uit een zwarte stier, een roze nijlpaardje en een meisje in roze. De stier is ca. 15 cm. lang, is gemaakt van een zacht fluweel-achtige stof en heeft een gele neusring op zijn snoet geborduurd. Het nijlpaardje is 9 cm. lang en heeft een oranje staartje. Het meisje is 16 cm. lang en heeft ijzeren draad van binnen, zodat ze in allerlei verschillende standen te buigen is. Het meisje heeft leuke roze kleertjes aan, heeft een roze mutsje met goud-kleurig lint en heeft blauwe schoentjes.

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Drie nachtlampjes

Bij het zachte licht van deze nachtlampjes met gekleurd motief kan uw baby met een gerust hart inslapen. Het nachtlampje met het beertje van Tigex en het lampje met de afbeelding van Dora kunnen rechtstreeks in het stopcontact gestoken worden. De grote nachtlamp kan aan de muur worden opgehangen en heeft 4 AA batterijen nodig. Door een simpele druk op de lamp gaat deze aan en uit.

€ 3,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een poppetje van Zapf creation en Mimihops van Diddl

Een in uitstekende staat verkerend poppetje van het dure merk Zapf creation. Het poppetje is 25 cm lang in de kleuren roze, paars en groen. Van Diddl hebben we Mimihops, die 23 cm. hoog is. Mimihops heeft aan haarhoofdje een plastic haakje, waarmee ze kan worden opgehangen.

€ 6,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Spud en Titus knuffels van Bob de Bouwer

Twee zachte knuffels uit de serie Bob de Bouwer, Spud en titus de kat. Het vogelschrikmannetje Spud is 27 cm. lang en Titus de kat is 16 cm. lang. De twee knuffels zijn in uitstekende staat

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoedpakket knuffels 1

In het speelgoedpakket zit een wortel, die gevuld is met drie kleine konijntjes. De wortel is van het merk Lilliputiens en is 35 cm. lang. In het pakket zit tevens een poppetjes van de Cottoons van het merk Smoby. Het poppetje heeft een kunststoffen gezicht in de vorm van een zonnetje. Tot slot zit in het pakket een vlindertje van het merk Unitoys. De vleugeltjes van het vlindertje maken een knisperend geluid en kunnen met een klittenbandje aan elkaar vast gemaakt worden, zodat het vlindertje een manteltje heeft.

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelgoedpakket knuffels 2

Dit speelgoedpakket bevat een pluchen bruin beertje van 33 cm. Het kontje van het beertje bevat korreltjes, zodat het makkelijk blijft zitten. Het pakket bevat daarnaast een beertje van de Anna Club Plush, 22 cm. lang en heeft ook korreltjes in zijn kontje. De derde knuffels is een muziekdoosje met trekkoord (dus zonder batterijen) van het merk Zmooz. Het is een beige popetje met lichtbruine jas en muts. Tot slot zit in het pakket een Peter Rabbit knuffeltje met blauw jasje. De baby kan door de ring het konijntje makkelijk beetpakken.

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Teletubbies knuffels

Drie knuffels van de Teletubbies: Po (de rode) is 40 cm. lang en heeft op zijn buikje een plaatje die veranderd bij beweging. Laa-laa (de gele) is 27 cm. lang en heeft een spiegeltje op zijn buikje. Tinky winky (de paarse) is 18 cm. lang en heeft een plaatje van een boekentas op zijn buikje. Tinky Winky is gevuld met korreltjes, waardoor hij makkelijk kan zitten.

€ 6,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Rups van Fischer Price

Rups van Fischer Price voor aan de box of buggy. Het lichaampje van de rups is rond een box - of buggy stang te draaien. De rups is kleurrijk en bestaat uit vele stofjes. Er zitten vele speelelementen aan de rups. In gestrekte toestand is de rups zo'n 50 cm.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een muziekdoosje en spiraal box - buggyhanger

Dit setje bestaat uit een muziekdoosje van 'bee my beebie'. Het muziekdoosje in de vorm van een blauw-wit kroontje heeft een trekkoordje en behoeft dus geen batterijen. Verder bestaat de set uit een spiraal van de HEMA, die om elke box - of buggystang te vinden is met de bandjes aan de uiteinden, die klittenband hebben. De gehele spiraal bestaat uit vele speelelementen.

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Twee babypoppen van Berchet

Twee leuke poppetjes van het merk Berchet. Het ene poppetje is een knuffeldoekje en de andere is een zacht poppetje. Beide poppetjes zijn 28 cm. lang. De poppetjes zijn grijs en rood-wit van kleur.

€ 3,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Vijf Winnie de Pooh knuffeltjes

Vijf Winnie de Pooh beertjes : drie van ca. 11 cm. lang, een van zittend 22 cm.  en een zittend van 14 cm. lang. Een van de beertjes kan gehangen worden aan een spiraalkoord. Twee beertjes hebben een honingpotje van voren. Alle beertjes zijn origineel Winnie the Pooh!

€ 5,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Speelband voor de buggy

Een mooie band met drie kuikentjes voor de buggy. Onder de band zit een band met klittenband om de speelband te bevestigen. De band bevat vele spelelementen, die de kleine dame of heer flink bezig zullen houden.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een prachtig babypakket met knuffels

Een hele leuke en prachtige knuffelset voor een baby. Het pakket bestaat uit een box - buggy hanger, welke een muziekdoos bevat. Deze muziekdoos wordt middels een trekkoord geactiveerd (geen batterijen). De box - buggy hanger is van het merk Tiamo. Een muisknuffel, ook van Tiamo in dezelfde kleuren als de box - buggy hanger. Verder bestaat het pakket uit een knuffelbeertje van Nicotoy (18 cm. lang). Tot slot een roze knuffeldoekje van Surface met rammelaartjes op de vier hoeken.

€ 7,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een babypakket speelgoed 1

Een mooi babypakket speelgoed bestaande uit een giraffe van de Anna Club Plush met drie ringetjes rond zijn hals, die eraf kunnen. Verder een oranje knuffeldoek van de Kandeel collection, een leeuwtjes knuffeldoek met een dekentje eraan van Simba Baby en tot slot een clowntje van de Lilliputiens.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een babypakket speelgoed 2

Een mooi babypakket speelgoed bestaande uit de Lion King baby van Disney voor op de box of buggy. Het leeuwtje heeft onderaan klittenband, waarmee hij op de box of buggy bevestigd kan worden. Het leeuwtje heeft vooraan een speelboogje met drie verschillende vormen speelgoedjes. Verder een bruin beertje van Tiamo met een ring eromheen en heeft een rammelaar. Tot slot een polsbandje voor rond het polsje (bevestiging met klittenband) - een engeltje met een rammelaar.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Knuffelpakket

Een set knuffels bestaande uit een trekpoppetje (drie insectjes), dat na het uittrekken begint te bibberen. Leuk om bij de kleine spruit op het buikje te leggen ;) Het is van Aqua Bajou van Bebe Comfort. Verder bestaat dit setje uit een knuffeldoekje van Nicotoy. Dit is een oranje beertje, waarvan het doek aan de onderkant roze is.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen