Driedelig wit-grijs setje van de HEMA - maat 50

Een leuk driedelig setje van de HEMA bestaande uit een shirtje met capuchon, broekje en mutsje. In alle drie de kledingstukken komt de stof met een rijke print van boompjes, diertjes, huisjes en wolkjes terug. De grijs-wit gestreepte stof komt terug op het mutsje en aan de binnenkant van de capuchon van het shirtje. Het shirtje sluit met rood omrande drukknoopjes die liggen op een grijze bies, die doorloopt rond de capuchon. Het broekje heeft een brede elastische grijze tailleband. 

€ 5,50

 • Helaas niet meer beschikbaar

Tweedelig setje van de HEMA - maat 50

Een tweedelig setje bestaande uit een wit katoenen shirtje met lange mouwtjes. Op de borst een print van een spoorbaantje met treintjes. Bij de schoudertjes zit een overslagje, zodat het hoofdje er beter door heen kan. Het broekje is blauw met witte strepen en heeft een brede elastische tailleband. 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tweedelig setje van de HEMA - maat 50

Een leuk katoenen tweedelig setje van de HEMA bestaande uit een donkergrijs gestreept shirtje en een wit broekje. Het shirtje is donkergrijs verticaal gestreept en de overslagjes bij de schoudertjes is eveneens met een donkergrijze stof afgeboord. Op de borst in het rood staat 'i know where milk comes from'. Het witte broekje heeft een brede elastische tailleband en heeft rode sierstiksels.

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wit overslag rompertje van Petit Villain - maat 50

Een schattig overslag rompertje van Petit Villain, die van de schouders langs de overslag naar de openingen voor de beentjes met een lichtgrijze stof is afgeboord. Op de borst in lichtgrijs is de tekst 'ik ben tante's knuffel!' geborduurd.

€ 3,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Wit overslag rompertje met blauwe treintjes - maat 50

Een leuk wit overslag rompertje van de HEMA met afbeeldingen van blauwe treintjes. Het rompertje is overal netjes afgeboord met witte elastische stof. Het rompertje is van 100% katoen.

€ 1,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Wit rompertje van Jip & Janneke - maat 50

Een hagelwit rompertje uit de Jip en Janneke reeks van Fiep Westendorp met op de borst de hond Takkie. Het rompertje heeft op beide schoudertjes een overslag, zodat het hoofdje er makkelijker doorheen kan.

€ 1,50

 • Helaas niet meer beschikbaar

Een crème-kleurig slaappakje van de HEMa - maat 50-56

Een crème-kleurig slaappakje met ronde hals van de HEMA. Het slaappakje heeft drukknoopjes aan de linkerschouder en aan de binnenkant van de beentjes. Op de borst een leuke opdruk van een koningshond en - poes.

€ 4,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Zeven rompertjes van Prenatal - maat 50-56

Zeven mooie luke rompertjes van Prenatal in de kleuren wit en grijs. Sommige zijn effen, andere hebben sterretjes. Een van d erompertjes heeft de tekst 'Kleine broer' op de borst.

€ 10,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Drie shirtjes van de HEMA - maat 50-56

Drie mooie shirtjes van de HEMA voor de kleine vent. Een shirtje heeft lichtblauwe armen en een heeft voorop in oranje letters staan 'Miami Baby' (maat 50). Het tweede shirtje is wit en heeft in kleur konijntjes en hertjes op de borst staan. De uiteinden van de mouwen en de bord van de hals zijn licht elastisch (maat 50-56). Het derde shirtje tot slot is lichtblauw-wit horizontaal gestreept en heeft een oranje boord langs de ronde hals (maat 50). Ook de uiteinden van de mouwtjes zijn afgeboord met een oranje bies, Alle shirtje hebben twee drukknoopjes aan de hals om het aantrekken makkelijker te maken.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Driedelig setje van Ducky Beau - maat 56

Een driedelig setje van het merk Ducky Beau bestaande uit een broekje, een shirtje en crème-kleurige sokjes. Het broekje heeft een elastiek in de taille en op het linkerknietje een knielapje met de merknaam erop. Het shirtje gemaakt van dezelfde stof sluit met drie knoopjes en heeft achteraan een padje met de merknaam erin geborduurd.

€ 7,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Driedelig babysetje - maat 56

Een heel schattig driedeling baby setje Het hele setje is gemaakt van een superzacht velours. Het setje bestaat uit een creme-kleurig shirtje, dat aan het uiteinde van de mouwtjes een blauw sierstiksel heeft. Het setje heeft verder een blauw mutsje met een leeuwenkopje met oortjes en maantjes en heeft twee bindlintjes. Het pakje zelf is blauw en heeft vooraan een leeuwenkopje, voetjes van een leeuwtje en een pomponnetje. De achterkant van het pakje heeft een leeuwenstaartje met pomponnetje. Het pakje heeft onderaan drukknoopjes, zodat het verschonen van de baby heel makkelijk gaat.

€ 6,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Tweedelig blauw setje van Prenatal - maat 56

Een stoer tweedelig setje van Prenatal bestaande uit een donkerblauw shirtje en een spierwit broekje. het shirtje heeft lange mouwen, een opdruk op de borst, en twee drukknoopjes aan de linkerschouder. Het broekje heeft een elastische tailleband en een elastische boord aan het uiteinde van de pijpjes. 

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Driedelig blauw setje van Prenatal - maat 56

Een stoer driedelig setje van Prenatal bestaande uit een donkerblauw shirtje, een spierwit broekje en een hagelwit mutsje. Het shirtje heeft lange mouwen, een opdruk op de borst, en twee drukknoopjes aan de linkerschouder. Het broekje heeft een elastische tailleband en een elastische boord aan het uiteinde van de pijpjes. Verder zijn er van voren twee steekzakjes en van achter twee kontzakjes opgenaaid. Het mutsje heeft een brede vastgestikte omslag.

€ 6,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Driedelig grijs setje van Prenatal - maat 56

Een stoer driedelig setje van Prenatal bestaande uit een grijs-wit gestreept shirtje, een grijs-blauw gestreept broekje en een hagelwit mutsje. Het shirtje heeft lange mouwen, een vale opdruk op de borst, en twee drukknoopjes aan de linkerschouder. Het broekje heeft een elastische tailleband met donkerblauw aantreklintje en een elastische boord aan het uiteinde van de pijpjes. Het mutsje heeft een brede vastgestikte omslag.

€ 6,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Tweedelig setje van Prenatal - maat 56

Een blauw-grijs-wit tweedelig gestreept setje van Prenatal bestaande uit een shirtje en een broekje. Het shirtje heeft een extra overslagje aan de schouders, zodat het baby hoodfje er makkelijk door kan. Op de borst staat de tekst 'Boefje'. Het broekje heeft een koordje in de taille die je kan aantrekken. Het heeft verder twee steekzakjes en achter op het kontje een embleempje. Onderaan heeft het broekje blauwe elastische boordjes.

€ 5,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Tweedelig groen setje van Prenatal - maat 56

Een frisgroen tweedelig setje van Prenatal bestaande uit een effen groen shirt en een gestreept broekje. Het shirtje sluit van achteren met drukknoopjes en heeft op de borst de tekst 'Kleine broer'. De broek met elastische tailleband is groen-grijs- wit hrizontaal gestreept en is aan de uiteinde van de pijpjes afgeboord met een elastische grijze stof. 

€ 4,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Tweedelig lichtgrijs setje van Prenatal - maat 56

Een grappig leuk setje van Prenatal bestaande uit een shirtje en een broekje. Het shirtje met overslagjes aan de schoudertjes is afgewerkt met rood sierstiksel en heeft op de borst de dreigende tekst 'if I don't sleep nobody sleeps' staan. Het broekje heeft een elastische tailleband en heeft hetzelfde rode sierstiksel aan de onderkant van de pijpjes. Het gehele broekje is bedekt met zwarte sterretjes.

€ 5,00

 • Helaas niet meer beschikbaar

Driedelig setje van Dirkje - maat 56

Een mooi driedelig setje van Dirkje bestaande uit een shirtje, broekje en een paar sokjes. Het shirtje is lichtgrijs en is op de gehele voorkant bedrukt met tekst. De uiteinden van de mouwtjes en de onderkant van het shirtje zijn zodanig met witte stof afgeboord, dat het lijkt alsof het jongetje twee shirtjes aan heeft. Het broekje is lichtblauw en heeft een brede elastische tailleband en heeft aan de uiteinden van de pijpjes ook een brede elastische boord. De sokjes zijn wit-grijs gestreept en hebben een witte hiel en neus. 

€ 6,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Tweedelig blauw setje van Prenatal met 3 paar sokjes - maat 56

Een mooi tweedelig setje van Prenatal bestaande uit een wit blauw gestreept shirtje en een donkerblauw broekje. Het shirtje is aan de ronde hals en aan de uiteinden van de mouwtjes afgeboord met een lichtgrijze elastische stof. Op de voorkant de afbeeldingen van huizen, auto's en een vliegtuig. Het donkerblauwe broekje met elastische tailleband is ook aan de uiteinden van de pijpjes afgeboord met een lichtgrijze elastische stof. Het setje wordt geleverd met drie paar sokjes in de kleuren wit, donkerblauw en bruin.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Vierdelig setje van de HEMA - maat 56

Een vierdelig setje van de HEMA bestaande uit een rompertje, een shirtje, een bruin broekje en een mutsje, die bedrukt zijn met een boerderij motiefje.  Alle kledingstukjes zijn afgewerkt met rode sierstiksels. 

€ 6,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Een slaappakje met mutsje - maat 62

Een wit slaaappakje met lichtblauwe sterretjes met een bijbehorend mutsje. Het slaappakje sluit met drukknoopjes vooraan. De drukknoopjes liggen op een lichtblauwe bies, die doorloopt rond de hals. Ook de uiteinden van de mouwtjes en de rand van het mutsje zijn met dezelfde lichtblauwe stof afgebiesd. 

€ 4,50

 • Helaas niet meer beschikbaar

Wit-bruin rompertje van de HEMA - maat 62

Een leuk wit-bruin rompertje van de HEMA met op de voorkant afbeeldingen die t emaken hebben met een boerderij. De voorzijde van het rompertje is wit, de achterzijde bruin. Leuk detail zijn de rood omrande drukknoopjes aan de onderzijde.

€ 1,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Twee jongens shirtjes met tekst - maat 62-68

Een blauw en een zwart shirtje voor een jongetje. Het zwarte shirt van Wooden buttons Basics is van 100% katoen en heeft op de borst in witte letters de tekst 'Net zo stoer als papa'. De maat is 62-68. Het blauwe shirt van Prenatal is maat 62 en heeft een witte Engelse tekst op de borst. Beide shirtjes hebben op een van de shouders twee drukknoopjes, zodat het shirtje makkelijker over het hoofdje past.

€ 5,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen