wie zijn wij?

Welkom bij onze winkel! Bij ons vind je modebewuste outfits die perfect passen bij elke gelegenheid en weersomstandigheid. Onze jarenlange ervaring met trendy kinderkleding heeft ons geleerd wat meisjes en jongens graag dragen, en dat zie je terug in onze zorgvuldig geselecteerde collectie.

 

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie tweedehands kinderkleding van topkwaliteit. Elk stuk wordt met zorg geselecteerd, gewassen en gestreken, zodat het direct gedragen kan worden.

 

Maar er is meer! Naast kinderkleding hebben we een groot assortiment accessoires, schoenen en speelgoed. Ook voor mama's hebben we stijlvolle dameskleding, allemaal tegen zeer voordelige prijzen. Zo wordt shoppen bij ons een plezierige en budgetvriendelijke ervaring voor het hele gezin.

 

Kom langs en ontdek waar kwaliteit en stijl samenkomen!

 

hoe werken wij?

Kijk rustig rond in onze webwinkel en kies de leukste kleertjes voor jouw roosje of matroosje uit. Heb je vragen over een bepaald artikel? Mail ons dan op info@roosjesenmatroosjes.nl, zodat wij je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

 

Heb je je bestelling geplaatst? Dan ontvang je van ons snel een e-mail met de bevestiging. Ook als wij je bestelling verzonden hebben laten wij je dat per e-mail weten, zodat je op de hoogte blijft van de afleverdatum van je artikelen. De verzendkosten bedragen standaard € 4,00 voor Nederland en € 8,00 voor België. Bestel je echter boven de € 60,00 in Nederland dan zijn er GEEN verzendkosten. In België zijn er geen verzendkosten boven de

€ 70,00.

  

Klachten, vragen of complimenten? Via info@roosjesenmatroosjes.nl of ons contactformulier op deze site kunt u ons altijd bereiken.Waarom kopen bij Roosjes & Matroosjes?

Met de koop en verkoop van tweedehands spullen, willen wij ons steentje bijdragen aan de duurzaamheid van onze planeet aarde. Er zijn gelukkig vele webshops, winkels en platforms als Marktplaats die hetzelfde doel voor ogen hebben. Maar waarom nu juist kopen bij Roosjes & Matroosjes? Allereerst is daar ons inkoopbeleid, waarmee wij echt alleen nog spullen, die een tweede kans verdienen, inkopen. Tweedehands betekent niet nieuw, maar wij streven toch altijd naar 'zo goed als nieuw'. M.a.w. wij voeren een strikte kwaliteitscontrole uit. Daarnaast pakken wij alles zodanig in, dat het een feest wordt om uit te pakken en wij voegen altijd iets extra's toe aan het pakket. Zaken die je via platformen als Marktplaats en Vinted niet tegenkomt. Reacties van onze klanten getuigen dat dit concept werkt en het plezierig maakt iets bij ons te kopen.