wie zijn wij?

Welkom bij Roosjes & Matroosjes! Onze vier opgroeiende roosjes zijn zeer modebewust: iedere outfit wordt zorgvuldig gekeurd en uiteraard aangepast aan verschillende gelegenheden of weersomstandigheden. Sinds augustus 2019 bemoeien zij zich ook met de outfit van hun jongste zusje Everly-Moon, die er elke dag lief en schattig uit dient te zien . Wij durven na jaren ervaring dan ook zeggen dat wij precies weten wat kleine roosjes (meisjes) en matroosjes (jongens) graag dragen.

 

Wij weten ondervinding dat kinderkleding vaak nog prima een tweede ronde mee kan. Vaak is het kind er tenslotte al uitgegroeid nog voor er van slijtage sprake kan zijn. In onze webshop vindt u daarom de leukste tweedehands kinderkleding en altijd in prima staat. Uiteraard netjes gewassen en gestreken zodat het na aankoop direct gedragen kan worden.

 

Naast kinderkleding hebben wij in ons assortiment ook een ruime collectie aan accessoires, schoenen en speelgoed evenals een grote keuze aan dameskleding. Mama’s kunnen bij Roosjes &  Matroosjes dus ook voor zichzelf iets leuks uitzoeken en dit alles aan zeer voordelige prijzen.

hoe werken wij?

Kijk rustig rond in onze webwinkel en kies de leukste kleertjes voor jouw roosje of matroosje uit. Heb je vragen over een bepaald artikel? Mail ons dan op info@roosjesenmatroosjes.nl, zodat wij je vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

 

Heb je je bestelling geplaatst? Dan ontvang je van ons snel een e-mail met de bevestiging. Ook als wij je bestelling verzonden hebben laten wij je dat per e-mail weten, zodat je op de hoogte blijft van de afleverdatum van je artikelen. De verzendkosten bedragen standaard € 6,50 voor Nederland en € 8,50 voor België. Bestel je echter boven de € 55,00 in Nederland dan zijn er GEEN verzendkosten. In België zijn er geen verzendkosten boven de

€ 60,00.

 

Woon je in Leusden en omstreken dan kan je je pakket ook bij ons ophalen. De verzendkosten, die in eerste instantie bij je bestelling zullen worden aangerekend, worden na het afhalen terug op je rekening gestort. Dit geldt voor pakketten onder de € 55,00. Bij pakketten boven de € 55,00 worden sowieso geen verzendkosten aangerekend.

 

Wij plaatsen regelmatig nieuwe artikelen in de shop. Wil je niks missen? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief (dit kan onderaan iedere pagina) of volg ons op Facebook en/of Instagram

 

Klachten, vragen of complimenten? Via info@roosjesenmatroosjes.nl of ons contactformulier op deze site kunt u ons altijd bereiken.Waarom kopen/verkopen via Roosjes & Matroosjes?

Met de koop en verkoop van tweedehands spullen, willen wij ons steentje bijdragen aan de duurzaamheid van onze planeet aarde. Er zijn gelukkig vele webshops, winkels en platforms als Marktplaats die hetzelfde doel voor ogen hebben. Maar waarom nu juist kopen bij Roosjes & Matroosjes? Allereerst is daar ons inkoopbeleid, waarmee wij echt alleen nog spullen, die een tweede kans verdienen, inkopen. Tweedehands betekent niet nieuw, maar wij streven toch altijd naar 'zo goed als nieuw'. M.a.w. wij voeren een strikte kwaliteitscontrole uit. Daarnaast pakken wij alles zodanig in, dat het een feest wordt om uit te pakken en wij voegen altijd iets extra's toe aan het pakket. Zaken die je via platformen als Marktplaats en Vinted niet tegenkomt. Reacties van onze klanten getuigen dat dit concept werkt en het plezierig maakt iets bij ons te kopen.

 

Verkopen bij Roosjes & Matroosjes is al even tof of je nu je geld in één keer wilt hebben of je spullen bij ons via de 40/60 constructie verkoopt. In één keer levert je vaak evenveel geld op als allerlei tweedehands online marktplaatsen. Probeer je je kleding via rommelmarkten te verkopen, dan zal je merken dat het een heel gedoe is om je kleding voor een goede prijs te verkopen. Over de prijs die je wilt wordt n.l. heel vaak onderhandeld. Verkoop via het 40/60 principe is eigenlijk een soort van belegging. Je geeft je spullen in vertrouwen aan ons af en daarna kan je rustig achterover leunen en zien wat jouw spullen in de loop der tijd gaan opbrengen. Eén keer per half jaar wordt er netjes geld op je rekening gestort op basis van je verkochte spullen.  Hoe makkelijk wil je het hebben? Een hoop leveranciers hebben inmiddels het gemak van verkopen bij ons ontdekt, dus wees op voorhand gewaarschuwd dat je in een wachtrij komt te staan. Wij blijven een familiebedrijf met dito capaciteit.